Karol Green presenta el seu disc de debut, Gaia, a la sala Jamboree- 11/12/19- 20:00h i 22:00h.

KAROL GREEN PRESENTA EL SEU DISC DE DEBUT- GAIA- L’11 DE DESEMBRE A LA SALA JAMBOREE.

Dia:  Dimecres 11/12/19

Horari:  20:00 h i 22:00h

Lloc:   JAMBOREE (Plaça Reial, Barcelona)

Entrada:  15€   https://proticketing.com/jamboree/ca_ES/entradas/evento/16926

Aquest dimecres, 11 de desembre a les 20.00 hores i a les 22.00 hores a la sala Jamboree, Karol Green presentarà Gaia, el seu disc de debut en solitari que va veure la llum el passat mes de juliol.

Per Karol Green, aquesta actuació al Jamboree suposarà la presentació del nou treball a la ciutat de Barcelona.

Anteriorment, Gaia s’ha pogut escoltar en escenaris diversos de la geografia catalana com  són el Teatre Ateneu (Sant Celoni), el Teatre Pare Casals (Sant Esteve de Palautordera), inaugurant el cicle Di(Vi)nes a Reus, clausurant el cicle ‘Notes al Parc’ a Girona, una doble actuació al White Summer així com per últim al Teatre Casal Cultural (Sant Fruitós de Bages) el passat 9 de novembre.

Gaia és l’àlbum de debut en solitari de Karol Green. Gràcies a una campanya de mecenatge, el somni d’aquesta cantant i directora de gòspel s’ha pogut complir.

El resultat és un conjunt madur, profund i serè d’onze composicions, deu en la seva llengua materna, l’anglès, i una, Vals tot el món sencer que tanca el disc, en català.

La natura és el nucli principal del disc. A partir de melodies a primera escolta amables de tonalitats pop, soul, world music (especialment africanes), Gaia és un cant marcat a la natura. Les llums, els colors de la natura ha inspirat la seva vida i desitja que la seva música inspiri a qui l’escoti a estimar-la. Segons Karol Green, el fet de rendir al ritme de l’univers permetrà veure millor i adonar-nos que tot està connectat: l’ésser humà necessita la natura per sobreviure i aquesta darrera necessita, d’una vegada definitiva, allunyant els interessos econòmics d’uns quants, per tal de deixar-la de destruir. Tots som natura.

Per tant, Gaia és un viatge d’anada i tornada pel camí de l’amor i de la música

Si necessiteu més informació, material o entrevistes, no dubteu a contactar amb nosaltres.

Més informació:

WEBwww.gaia.karolgreen.com

SPOTIFY: https://open.spotify.com/album/6zBjZbFQ1a9ItK7YJYpoRz?si=VjuIMWv-TeiUPJ10Q8fAMQ

INSTAGRAM: @karolgreengaia

FACEBOOK: @karolgreengaia