Els grups i col·lectius visiten les Cases Singulars. NOVETATS DE TARDOR🍁

Les Cases Singulars es poden visitar en grups

Ens agradaria que coneguéssiu de primera mà les nostres visites i activitats i us convoquem a la nova Casa Singular: La Llotja de Mar. 
Podreu gaudir de la visita guiada i us presentarem les novetats de Cases Singulars.
 
DATES: Dimarts 5 d’octubre
HORA: 11 h
ADREÇA: Pla de Palau, s/n

Us demanem si us plau confirmar la vostra assistència al correu casessingulars@casessingulars.com 
indicant el nom del vostre grup o col·lectiu i el número de persones que assistireu.
Desitjant poder-vos saludar ben aviat.
Cordialment,
Laura Pastor i Isabel Vallès
Co-Fundadores Cases Singulars
www.casessingulars.com
NOVA ACTIVITAT: Benestar Singular
Us presentem una nova activitat: Benestar Singula a la Casa Amatllerr i us convoquem a que vingueu a viure-la de primera mà.

La pandèmia ha provocat un fort impacte emocional en la població, abocant-nos a un sentiment de vulnerabilitat, fragilitat i pèrdua de control sobre la nostra vida quotidiana, com no havíem viscut mai. És per això, que el projecte Benestar Singular proposa una experiència de millora de la salut en un entorn d’art i patrimoni.Proposem un recorregut per la Casa Museu Amatller amb una mirada i una atenció diferent, escoltant i gaudint les emocions i sensacions que ens aporta aquest entorn únic, ple de bellesa, encant i calma. Es realitzaran una sèrie d’activitats per conèixer i gestionar les nostres emocions, aprendre a gaudir del que ens envolta i potenciar la nostra capacitat de resiliència.

Quina activitat us proposem?
 Rebuda dels visitants i passeig per la planta noble de la Casa Amatller escoltant la Cançó del mariner, a la saleta de música, recitant el poema de la Dolors Monserdà de “… L’ametller és florit” , al dormitori de la Teresa Amatller, activitat d’observació de l’entorn al menjador de la casa amb atenció plena, i treball treball amb els cinc sentits. Finalitzarem l’activitat amb tast de xocolata. Activitat en grups reduïts que es durà a terme conjuntament amb psicòloga de la Salut, Rosana Moyano i l’equip de Cases Singulars


.CASA SINGULAR: Casa Amatller 
DATES: Dimecres 6 d’octubre
HORA: 18 h
ADREÇA: Passeig de Gràcia, 41

Us demaneu si us plau confirmar la vostra assistència al correu casessingulars@casessingulars.com indicant el nom del vostre grup o col·lectiu i el número de persones.
Desitjant poder-vos saludar ben aviat.
Cordialment,
Laura Pastor i Isabel Vallès
Co-Fundadores Cases Singulars
www.casessingulars.com
Les Cases Singulars
 LA LLOTJA DE MAR
Arquitecte: Desconegut, segle XIV
Propietari: Cambra de Barcelona
Visita Guiada: La Llotja de Mar era l’espai de reunió dels comerciants de la ciutat i ràpidament es va convertir en el temple de l’empresariat de Barcelona. Actualment la seva arquitectura conserva elements del gòtic català, el neoclassicisme i el modernisme, fruit de les reformes que ha experimentat els darrers segles.
 + INFORMACIÓ
 CASA MUSEU AMATLLER
Arquitecte: Josep Puig i Cadafalch (1867-1956)
Propietari: Antoni Amatller i Costa (1851-1910)
Visita Guiada: Presentació d’Antoni Amatller com a industrial xocolater, fotògraf viatger i col·leccionista d’obres d’art i del Modernisme a través de la visita de la casa, que conserva el mobiliari i la decoració original.


 + INFORMACIÓ
 BIBLIOTECA ARÚS i Col·lecció Sherlock Holmes
Arquitecte: Bonaventura Bassegoda i Amigó (1862-1940)
Propietari: Rossend Arús i Arderiu (1845-1891)
Visita Guiada: Presentació de Rossend Arús i visita de la Biblioteca Arús, centre de recerca especialitzat en història i cultura del segle XIX i XX, i amb un fons especialitzat en moviment obrer, anarquisme i maçoneria. I visita de la col·lecció privada Sherlock Holmes amb més de 12.000 objectes relacionats amb el personatge: llibres, pipes, jocs…
 
+ INFORMACIÓ
 CASA ROCAMORA
Arquitecte: Desconegut, segon terç S.XIX
Propietari: Manuel Rocamora i Vidal (1892-1976)
Visita Guiada: Presentació de Manuel Rocamora com a col·leccionista i mecenes d’obres d’art i visita de la casa on hi va viure més de cinquanta anys, i on veurem les seves col·leccions: pintura, escultura, ceràmica, mascarons de proa, reclams publicitaris…
 + INFORMACIÓ
 PALAU BARÓ DE QUADRAS
Arquitecte: Josep Puig i Cadafalch (1867-1956)
Propietari: Manuel de Quadras i Feliu, I Baró de Quadras (1860-1927)
Visita Guiada: Presentació de la família de Quadras i visita del Palau Baró de Quadras, exemple de l’arquitectura modernista de Josep Puig i Cadafalch, que segueix l’esquema típic de l’Eixample com a residència dels barons i herència dels palaus gòtics barcelonins.
 + INFORMACIÓ

 ACADÈMIA DE BELLES ARTS
 Arquitecte: Joan Soler i Faneca (1731-1794)
Propietari: Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Jordi
Visita Guiada: El Museu de la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi és continuador directe d’un dels primers museus d’art que van existir a Catalunya, el de l’escola Llotja. Tots el artistes catalans han passat per l’Acadèmia per formar-se, en el seu interior podem veure una col.lecció d’art dels segles XVIII i XIX. 
 + INFORMACIÓ
RESERVA D’ACTIVITAT:
 Heu d’enviar un correu a casessingulars@casessingulars.com sol·licitant:
*Casa Singular que voleu visitar
*Data i hora
*Nom del grup o col·lectiu
*Núm. persones:
*Idioma (català, castellà, anglès)
*Nom i contacte (correu electrònic i telèfon) del responsable de grup
Inclou entrada i visita guiada