Els grups i col¬∑lectius visiten les Cases Singulars. NOVETATS DE TARDORūüćĀ

Les Cases Singulars es poden visitar en grups

Ens agradaria que coneguéssiu de primera mà les nostres visites i activitats i us convoquem a la nova Casa Singular: La Llotja de Mar. 
Podreu gaudir de la visita guiada i us presentarem les novetats de Cases Singulars.
 
DATES: Dimarts 5 d’octubre
HORA: 11 h
ADREÇA: Pla de Palau, s/n

Us demanem si us plau confirmar la vostra assistència al correu casessingulars@casessingulars.com 
indicant el nom del vostre grup o col¬∑lectiu i el n√ļmero de persones que assistireu.
Desitjant poder-vos saludar ben aviat.
Cordialment,
Laura Pastor i Isabel Vallès
Co-Fundadores Cases Singulars
www.casessingulars.com
NOVA ACTIVITAT: Benestar Singular
Us presentem una nova activitat: Benestar Singula a la Casa Amatllerr i us convoquem a que vingueu a viure-la de primera mà.

La pand√®mia ha provocat un fort impacte emocional en la poblaci√≥, abocant-nos a un sentiment de vulnerabilitat, fragilitat i p√®rdua de control sobre la nostra vida quotidiana, com no hav√≠em viscut mai.¬†√Čs¬†per aix√≤, que el projecte Benestar Singular proposa una experi√®ncia de millora de la salut en un entorn d‚Äôart i patrimoni.Proposem un recorregut per la Casa Museu¬†Amatller¬†amb una mirada i una atenci√≥ diferent, escoltant i gaudint les emocions i sensacions que ens aporta aquest entorn √ļnic, ple de bellesa, encant i calma. Es realitzaran una s√®rie d‚Äôactivitats per con√®ixer i gestionar les nostres emocions, aprendre a gaudir del que ens envolta i potenciar la nostra capacitat de resili√®ncia.

Quina activitat us proposem?
¬†Rebuda dels visitants i passeig per la planta noble de la Casa¬†Amatller¬†escoltant la Can√ß√≥ del mariner,¬†a la saleta de m√ļsica, recitant el poema de la Dolors¬†Monserd√†¬†de ‚Äú‚Ķ¬†L‚Äôametller √©s florit‚ÄĚ , al dormitori¬†de la Teresa¬†Amatller, activitat d‚Äôobservaci√≥ de l‚Äôentorn al¬†menjador de la casa amb atenci√≥ plena, i treball treball amb els cinc sentits. Finalitzarem l’activitat amb¬†tast de¬†xocolata. Activitat en grups redu√Įts que es dur√† a terme conjuntament amb psic√≤loga de la Salut, Rosana¬†Moyano¬†i l‚Äôequip de Cases Singulars


.CASA SINGULAR: Casa Amatller 
DATES: Dimecres 6 d’octubre
HORA: 18 h
ADREÇA: Passeig de Gràcia, 41

Us demaneu si us plau¬†confirmar la vostra assist√®ncia al correu casessingulars@casessingulars.com¬†indicant el nom del vostre grup o col¬∑lectiu i el n√ļmero de persones.
Desitjant poder-vos saludar ben aviat.
Cordialment,
Laura Pastor i Isabel Vallès
Co-Fundadores Cases Singulars
www.casessingulars.com
Les Cases Singulars
 LA LLOTJA DE MAR
Arquitecte: Desconegut, segle XIV
Propietari: Cambra de Barcelona
Visita Guiada: La Llotja de Mar era l’espai de reunió dels comerciants de la ciutat i ràpidament es va convertir en el temple de l’empresariat de Barcelona. Actualment la seva arquitectura conserva elements del gòtic català, el neoclassicisme i el modernisme, fruit de les reformes que ha experimentat els darrers segles.
¬†+ INFORMACI√ď
 CASA MUSEU AMATLLER
Arquitecte: Josep Puig i Cadafalch (1867-1956)
Propietari: Antoni Amatller i Costa (1851-1910)
Visita Guiada:¬†Presentaci√≥ d’Antoni Amatller com a industrial xocolater, fot√≤graf viatger i col¬∑leccionista d’obres d’art i del Modernisme a trav√©s de la visita de la casa, que conserva el mobiliari i la decoraci√≥ original.


¬†+ INFORMACI√ď
 BIBLIOTECA ARÚS i Col·lecció Sherlock Holmes
Arquitecte: Bonaventura Bassegoda i Amigó (1862-1940)
Propietari:¬†Rossend Ar√ļs i Arderiu¬†(1845-1891)
Visita Guiada:¬†Presentaci√≥ de Rossend Ar√ļs i visita de la Biblioteca Ar√ļs, centre de recerca especialitzat en hist√≤ria i cultura del segle XIX i XX,¬†i amb un fons especialitzat en moviment obrer, anarquisme i ma√ßoneria. I visita de la col¬∑lecci√≥ privada¬†Sherlock Holmes amb m√©s de 12.000 objectes relacionats amb el personatge: llibres, pipes, jocs…
 
+ INFORMACI√ď
 CASA ROCAMORA
Arquitecte: Desconegut, segon terç S.XIX
Propietari: Manuel Rocamora i Vidal (1892-1976)
Visita Guiada:¬†Presentaci√≥ de Manuel Rocamora com a col¬∑leccionista i mecenes¬†d’obres¬†d’art¬†i visita de la casa on hi va viure m√©s de cinquanta anys, i on veurem les seves col¬∑leccions: pintura, escultura, cer√†mica, mascarons de proa, reclams publicitaris…
¬†+ INFORMACI√ď
¬†PALAU BAR√ď DE QUADRAS
Arquitecte: Josep Puig i Cadafalch (1867-1956)
Propietari: Manuel de Quadras i Feliu, I Baró de Quadras (1860-1927)
Visita Guiada:¬†Presentaci√≥ de la fam√≠lia de Quadras i visita del Palau Bar√≥ de Quadras, exemple de l’arquitectura modernista de Josep Puig i Cadafalch,¬†que¬†segueix l‚Äôesquema t√≠pic de l‚ÄôEixample com a resid√®ncia¬†dels barons i¬†her√®ncia dels palaus g√≤tics barcelonins.
¬†+ INFORMACI√ď

 ACAD√ąMIA DE BELLES ARTS
 Arquitecte: Joan Soler i Faneca (1731-1794)
Propietari: Reial Acad√®mia de Belles Arts de Sant Jordi
Visita Guiada: El Museu de la Reial Acad√®mia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi √©s continuador directe d‚Äôun dels primers museus d‚Äôart que van existir a Catalunya, el de l‚Äôescola Llotja. Tots el artistes catalans han passat per l’Acad√®mia per formar-se, en el seu interior podem veure una col.lecci√≥ d’art dels segles XVIII i XIX. 
 + INFORMACI√ď
RESERVA D’ACTIVITAT:
¬†Heu d’enviar un correu a casessingulars@casessingulars.com sol¬∑licitant:
*Casa Singular que voleu visitar
*Data i hora
*Nom del grup o col·lectiu
*N√ļm. persones:
*Idioma (català, castellà, anglès)
*Nom i contacte (correu electrònic i telèfon) del responsable de grup
Inclou entrada i visita guiada