SEISMES. La festa d’artistes de Fabra i Coats- 26/11 – 17:30 a 22:30h 馃敟 De Sol a Sol馃敟

Torna SEISMES, la festa d鈥檃rtistes i col路lectius residents a Fabra i Coats en una edici贸 que homenatja el passat i present de la F脿brica de Creaci贸
SEISMES 茅s la festa d’artistes i col路lectius residents a  Fabra i Coats: F脿brica de Creaci贸 de Barcelona. El proper dissabte 26 de novembre i coincidint amb la Festa Major de Sant Andreu, SEISMES torna com el happening do-it-yourself d鈥檃ccions art铆stiques i propostes obertes per a interactuar amb els p煤blics, convidats d鈥檋onor. 

Aquesta sisena edici贸 de SEISMES, que porta per t铆tol 鈥楧e sol a sol鈥,  celebra el 10猫 aniversari de la inauguraci贸 de la F脿brica de Creaci贸 i obre les portes de l’edifici, aquesta vegada, per a fer les persones visitants part铆cips de tota la vida que es cou entre els seus murs. SEISMES 2022 vol connectar l’edifici amb la gent que l’ha habitat i l’habita, i tamb茅 fer un exercici d’hist貌ria ficci贸-futura, per tal d’entendre la f脿brica com a un espai on es produeix, es genera, es crea de forma relacional i sin猫rgica. 

De 17:30 a 22:30h, participaran a SEISMES m茅s de 60 artistes que, al llarg d’una jornada faran,  mitjan莽ant m茅s de 30 accions art铆stiques, el seu particular homenatge al barri i a totes les persones que han passat per la Fabra i Coats, i donaran la benvinguda a les que vindran per a continuar la cadena de transmissi贸 de coneixements, relacions humanes i lla莽os amb el territori. Hi haur脿 m煤sica, performances, cinema, entrevistes, senderis, instal路lacions i moviment. 

Els artistes participants a la sisena edici贸 de SEISMES: Ana Ayuso + Biel Llin脿s + Joana Capella, Anast谩tica + Carlota Grau + Joan Cot + Ana Rovira, Basketbeat, Bela + Neus Mart铆nez + Laura B. Campos, Blood Quartet + Chuso Ordi, Cristina Calder贸n & Luis Silva, Cris Candela + Alberto Garrido, J. Dark + M. Merino, collettivo damp, DUAE Collective, Eva Parey, Explica Dansa + Teleduca, Eric Segura, Gigi Morralla, Heal + Mark Cunningham, La Selva, K貌nic Lab, La Esclusa, Lara Mart铆nez + Laura Paz Mu帽oz, Livemedia, Ef铆meres + 脥ria Llena, Luis Tabuenca + 脠lia Gen铆s, Luna Acosta, Meritxell Virgili, Ocloya Studio, Sincro, Stand Up Dance, Toni Jodar + Francesc Bravo, R脿dio Fabra, Mat铆as Rossi  i Jessica Moroni.

Enguany, el t铆tol de la festa 茅s ‘DE SOL A SOL’, perqu猫 aix铆 茅s com es treballava a la f脿brica aprofitant la llum solar que entrava pels finestrals. La proposta de persones i col路lectius residents 茅s pensar la f脿brica i pensar-se a la f脿brica i des de la f脿brica cap enfora. Per aix貌 mateix, convidem antigues i actuals treballadores de la f脿brica i els Amics de la Fabra i Coats.  M煤sica, instal路lacions, entrevistes, accions esc猫niques i art铆stiques, seran altaveu de la m脿quina que continua treballant, transformant-se amb els canvis que imposa l’inexorable pas del temps.

SEISMES 2022 茅s un projecte dissenyat entre les residents i col路lectius de la f脿brica de creaci贸, amb el disseny de llums de Cristina Calder贸n i Luis Silva i disseny d鈥檈spai de Neus Mart铆nez. La mostra oberta ha comptat amb la mediaci贸 de Neus Mart铆nez, Clara Aguilar i Ariadna Rull贸  i ha estat coordinada des de The Good Good, plataforma de programaci贸 i producci贸 comunicaci贸 de projectes culturals de m煤sica i arts contempor脿nies.
 

Video de SEISMES 2022. Realitzat per Chuso Ordi


SEISMES 2022. Festa oberta d’artistes residents de Fabra i Coats.
De Sol a Sol

26 de novembre de 18h a 23h. Fabra i Coats. (Sant Adri脿, 20. 08030). 
Entrada gratu茂ta.  Servei de bar