Agenda Focus desembre 2022

DESEMBRE 2022 


LA VILLARROEL

Amèrica               
Properament
A partir del 06 de desembre de 2022

Amèrica és una producció de La Villarroel, dirigida per Julio Manrique i protagonitzada per Joan Carreras i Mireia Aixalà, que narra una visita inesperada que suposa un viatge de tres segles per tres continents per entendre la història d’una família de l’alta burgesia barcelonina.


TEATRE ROMEA
El Pare                   
 (Properament) 
A partir del 17 de desembre de 2022

Protagonitzada per Josep Maria PouEl Pare ens endinsa al relat d’un home que perd la memòria i que, cercant el sentit a les circumstàncies, comença a dubtar dels seus éssers estimats, de la seva ment i, fins i tot, de la seva pròpia vivència de la realitat.
 
Paraíso Perdido          
En cartell
Fins al 8 de desembre de 2022

Basada en el poema èpic de John MiltonParaíso PerdidoHelena Torneron’és l’autora, i junt amb Andrés Lima, també encarregat de la direcció. La protagonitzen Pere Arquillué i Cristina Plazas. Una producció del Teatre RomeaGrec 2022 Festival de Barcelona i Centro Dramático Nacional.

TEATRE GOYA
Plátanos, cacahuetes y lo que el viento se llevó    
(Properament)
A partir del 23 de desembre de 2022

Amb l’adaptació al castellà de Daniel Anglès i la direcció de Jose Troncoso, arriba una fascinant història, basada en fets reals, sobre el daurat Hollywood dels anys 30 que ens explica el periple que va ser rodar la reconeguda pel·lícula Lo que el viento se llevó.

La Trena   
(En cartell)
Fins al 18 de desembre de 2022

Marta Genebat Marta Marco signen la traducció i la dramatúrgia del primer llibre de Laetitia Colombani. Una història de tres dones que, tot i haver nascut en continents molt dispars, comparteixen unes idees i sentiments que les uneixen en un poderós anhel de llibertat. Dirigida per Clara Segura.
 
Cadires   
(En cartell)
El 06 i 13 de desembre de 2022



Amb dues noves dates, Mont Plans tenia ganes de fer una obra «profunda» per reflexionar sobre la vellesa i el pas del temps; Oriol Genís tenia ganes de fer un teatre més «relaxat». Tots dos tornen a protagonitzar aquest espectacle, dirigit per Albert Arribas, on per fi podran plantar les seves cadires en un escenari que les aculli amb els braços oberts. 

Ultrashow                    
(En cartell)
El 16 de desembre de 2022

Ultrashow és un monòleg amb passatges improvisats i divagacions inesperades, a cavall entre la conferència i la peça teatral. Miguel Noguera explica durant gairebé una hora i vint minuts un seguit d’imatges mentals que converteix en un espectacle còmic.

Tinder Sorpresa          
En cartell
El 09 i el 23 de desembre de 2022
A
Andreu Casanova et convida a fer un safari còmic per tota la selva d’aplicacions per lligar que estan tan de moda en els darrers temps. Tinder Sorpresa és un divertidíssim monòleg que canviarà el teu concepte sobre les apps de lligoteig. No et cansaràs de riure amb ell!
 
El monstre de colors  (En cartell)
Fins al 18 de desembre de 2022

Basada en el llibre d’Anna Llenas, amb direcció de Ruth GarcíaEl monstre de colors és un espectacle de titelles, música i colors per fer viatjar als més menuts pel món de les emocions. Un personatge entranyable que provoca empatia en els més petits i els permet posar nom a tot allò que senten en cada moment.
 
TEATRE CONDAL
Golfus de Roma          
(En cartell)
Fins al 08 de gener de 2023

La festa arriba a Barcelona amb Golfus de Roma, un musical en català ple d’optimisme i bon rotllo. L’espectacle, dirigit per Daniel Anglès, està protagonitzat per Jordi BoschRoger JuliàMercè Martínez i Eloi Gómez, entre d’altres. Guardonada amb sis premis Tony, aquesta comèdia d’embolics és un dels grans títols del gènere.
 
Una llum tímida           
(En cartell)
Fins al 12 de desembre de 2022

Àfrica Alonso porta, per tercera vegada al Condal aquesta història inspirada en fets reals, amb la direcció de Marilia Samper i la música d’Andrea Puig. Una combinació de text i música que pretén trencar amb el silenci i reivindicar les vides de les lesbianes com el que són: la memòria històrica del nostre país.
 
Tres Mosqueters         
(En cartell)
Fins al 08 de gener de 2023

La companyia Som-hi dansa, amb direcció de Laura Olivella, produeix i interpreta aquest espectacle de dansa basat en el clàssic d’Alexander Dumas a través de coreografies emotives, projeccions espectaculars i una banda sonora original de la mà de Bernat Hernández i Pau Doz.