Marialluïsa completa el cartell del Sons Solers 2023 7 de juliol




La banda igualadina s’uneix a Delafé y Las Flores Azules, Pau Vallvé, Da Souza,
Eli Kapowski i Crisbru.


La 8a edició del festival, que se celebrarà el divendres 7 de juliol a la Finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes, recuperarà el seu format prepandèmia amb dos escenaris, gastronomia pròpia i tots els serveis que el consoliden com un “slow festival” de referència al territori. 

Les entrades tenen un preu de 35€ i es poden adquirir al web del festival. L’aforament està limitat a un miler de persones. 



El festival de la Finca Mas Solers acaba de fer oficial la presència de Marialluïsa com a sisena i última banda confirmada, tancant així el cartell de la seva vuitena edició. 

La formació igualadina s’uneix a Delafé y Las Flores Azules, Pau Vallvé, Da Souza, Eli Kapowski i Crisbru, completant una programació de luxe. 
Amb dos exitosos àlbums publicats, Marialluïsa arriba al Sons Solers amb el seu pop sensual ple de melodies lluminoses que fan despertar els cinc sentits. Aquest darrer any, i com a novetat, la banda igualadina està sorprenent al públic amb una sèrie de singles inèdits enregistrats de la mà dels productors més en forma del país -Jordi Casadesús (La Iaia), Joan Pons i Ildefons Alonso (el Petit de Cal Eril), Dani Ferrer (Love of Lesbian) o Santi Careta- que han donat forma a nous himnes com «Feel Free», «Les nits sense dormir» o «7 de novembre de 2022».

El festival de la Finca Mas Solers se celebrarà el proper divendres 7 de juliol recuperantel seu format prepandèmia. D’aquesta manera, el Sons Solers tornarà a comptar amb dos escenaris, l’Amfiteatre Estrella Dammi un segon instal·lat als idíl·lics jardins Mònaco. Això permetrà que es tornin a repetir imatges que s’han convertit en la senya d’identitat del festival, com la dels assistents de totes les edats asseguts a la gespa gaudint d’una proximitat i connexió única amb els artistes. 

En aquesta vuitena edició del Sons Solers es recuperarà també l’oferta gastronòmica pròpia elaborada per l’equip de cuina de la Finca Mas Solers, un dels seus principals trets diferencials respecte a molts festivals.

A més a més, el festival, que se celebra en l’incomparable entorn natural d’un palauet renaixentista català de finals del segle XIX, tornarà a comptar amb zones chill out, espai de cocteleria, aparcament gratuït i molts més serveis que el consoliden com un “slow festival” de referència al territori. 


ENTRADES A LA VENDA
Les entrades per assistir al Sons Solers tenen un preu de 35€ i es poden adquirir al web www.sonssolers.cat. Com en edicions anteriors, s’han posat a la venda només 1.000 entrades per garantir el màxim confort de tots els assistents. L’entrada per a menors de 12 anys és gratuïta.

UN SLOW FESTIVAL ÚNIC AL TERRITORI

Des dels seus inicis, el Sons Solers ha estat sempre un festival diferent a la resta. Celebrat en l’impressionant entorn natural de la Finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes, el Sons Solers aposta per la qualitat per davant de la quantitat, una nit sense cues, ni massificacions, ni actuacions solapades… A més a més, la seva programació basada en la música de qualitat feta als països catalans, unida al format i espais del festival, permeten que els assistents connectin i interactuïn amb totes les bandes.

FINCA MAS SOLERS

Aquest palauet d’estil renaixentista català de finals del segle XIX va acollir l’Antic Gran Casino de Barcelona en una època daurada en la que el glamur era el protagonista. Actualment, aquest espai continua sent seu de diversos esdeveniments com concerts a l’aire lliure, actes d’empresa, rodatges d’anuncis i pel·lícules, celebracions i festes especials. 

El Sons Solers compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes.


Xarxes Socials 

Es poden seguir totes les novetats sobre el festival a les seves xarxes socials oficials:

Instagram 
Facebook 
Twitter
Youtube  
Spotify

Vídeo promocional 2023 
https://www.youtube.com/watch?v=3yFssmhftKw&ab_channel=SonsSolers

Aftermovie 2022 
https://www.youtube.com/watch?v=MPquXUJSzpA&ab_channel=SonsSolers

Què en pensen els artistes? (2019)
https://www.youtube.com/watch?v=q65KJzfz3is&ab_channel=SonsSolers