Gastronòmada 2019 28 i 29 de juny

cartell_297x420_4+0

 

El 28 i 29 de juny tindrà lloc la 4a edició del Gastronòmada La Garriga, l’esdeveniment que obrirà la temporada de festes estiuenques al Vallès Oriental. arriba carregada de novetats mantenint el concepte que tant ha agradat als garriguencs: foodtrucks de qualitat, música, tallers, espectacles, parades d’artesans i segona mà… El festival començarà el divendres a la tarda amb música i activitats, i s’allargarà fins a les 2h. El dissabte, de bon matí, continuarà el moviment i es podrà gaudir d’una programació non-stop fins a les 2 h de la matinada

Aquest any us volem proposar un viatge gastronòmic fent la volta al món a través dels 9 foodtrucks participants. Començarem amb les escalivades i les botifarres de Toast on the road, viatjarem a Itàlia amb la Trucktoria Asti, i amb la Pulponeta podrem gaudir del pop i dels seus exquisits productes gallecs. Podrem creuar l’Atlàntic i recórrer les amèriques, i es que La Cachapera ens portarà els sabors de la cuina Veneçolana i Cafè Chrome tota l’essència dels autèntics foodtrucks nord-americans. Si el que voleu són propostes més exòtiques, podreu gaudir de la cuina asiàtica del xef Yon Wang. Els amants de la cuina sana també podreu gaudir de la gastronomia amb la caravana de EcoBo. I per acabar aquest viatge, volem deixar un regust dolç, amb els gelats de la Xixoneta i les crep de Shanti Caravan.

Pel que fa a les activitats, l’estrella d’aquesta edició serà un cabaret de circ amb diferents disciplines d’aeris, tela, corda, straps i aro. Els mateixos artistes oferiran un taller d’iniciació a les disciplines circenses, que es sumarà als tallers de ioga, de cafè, de meditació, baldufes o de circuits de caliues entre d’altres.

I per últim no ens podem oblidar de la oferta musical, on es combinaran propostes emergents amb grups consolidats. Alguns dels grups que destaquen són el del exguitarrista de Txarango, Marcel Lázara, que juntament amb la Júlia Arrey ens transportaran al Brasil a través del viatge de 2 anys que van fer en bicicleta.

Un altre dels grups destacats són A Contra Blues, una de les millors bandes del panorama europeu actual. Els avalen el guardó de guanyadors de l’European Blues Challenge 2014, deu anys de carrera musical, i cinc treballs discogràfics.

Els Nyandú ens vindran a presentar el seu últim disc. Un treball on el trio de Torres d’Oristà manté l’esperit del seu power pop i la seva actitud rockera. Una proposta ferma i fresca amb qui tothom gaudirà

A més a més podrem gaudir de les veus i guitarres de les cantautores Ivette Nadal i Laura Llonch. Tot això i moltes sorpreses més seran les que trobareu durant els dies 28 i 29 de Juny a la plaça del silenci.

MÉS INFORMACIÓ

Per a més informació, podeu consultar les activitats, assistents i horaris al web

http://www.gastronomada.cat/

També pots contactar a info@gastronomada.cat o per telèfon.

Instagram: https://www.instagram.com/gastronomadalg/

 

flyer_gastronomada_revers_imprimir