a catorzena edició del disc de La Marató es posarà a la venda el diumenge 2 de desembre,

 

 

La catorzena edició del disc de La Marató es posarà a la venda el diumenge 2 de desembre, al preu de 10 euros, amb tots els diaris d’àmbit català. En format digital, també es podrà comprar a iTunes a partir del dia 2 i en precompra estarà disponible a partir del 15 de novembre.

 

En la tretzena edició del 2017, el disc de La Marató va superar la xifra de 2 milions de còpies venudes. Enguany, amb una tirada de 200.000 unitats, reuneix artistes com Judit Neddermann, Pablo Alborán, Aitana, Pedro Gerra, Jorge Drecler, Alidé Sans, Manolo García, Ruth Lorenzo, Sisa o Halldor Mar, entre d’altres. És l’any que hi han participat més artistes, 33.

 

El dilluns 26 de novembre, sota el segell de Rosa dels Vents, del grup editorial Penguin Random House, arriba una nova edició del llibre de La Marató, l’onzena, i ho fa amb canvis. 15.000 exemplars que es posen a la venda al preu de 10 euros.

 

Fins ara, el llibre de La Marató era un recull de narracions fruit de la imaginació i solidaritat d’autors i editorials que anaven lligades als valors de La Marató. En aquesta onzena edició, amb la CCMA actuant com a editora, els lectors hi trobaran set veus: cinc són testimonis que han tingut relació amb la malaltia, als quals se sumen un metge investigador i un periodista.

 

El diumenge 16 de desembre, la 27a edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio destinarà el seu esforç divulgatiu i impulsor de la recerca biomèdica al càncer, la primera causa de mort entre els homes i la segona entre les dones.

 

image003