A partir del 15 d’octubre, ja es podran reservar les invitacions gratuïtes per a la Festa dels Súpers “On Tour” de Barcelona

 

 

image006

A partir del 15 d’octubre, ja es podran reservar les invitacions gratuïtes per a la Festa dels Súpers “On Tour” de Barcelona

 

Les invitacions per a la Festa dels Súpers “On Tour” de Barcelona, del 27 d’octubre al Palau Sant Jordi, es podran reservar a partir de les 10 del matí del dilluns 15 d’octubre al web super3.catAquest any, la 22a edició de la Festa dels Súpers serà un esdeveniment que passarà per diferents punts de Catalunya, amb l’objectiu d’arribar a tot el territori i oferir nous continguts i experiències, que la faran més emocionant i pròxima. La Festa serà un espectacle de dues hores amb la participació de tots els personatges del canal Super3, que es farà en grans recintes tancats, sense activitats exteriors, i en dues sessions al matí i a la tarda. Després de Barcelona, la següent parada de la Festa dels Súpers On Tour serà a Tarragona, el 17 de novembre.

 

A partir de les 10 del matí de dilluns, ja es podran reservar les invitacions per a la primera parada de la Festa dels Súpers “On Tour”, que es farà el 27 d’octubre al Palau Sant Jordi de Barcelona. Per reservar les invitacions només caldrà entrar a la pàgina de la Festa dels Súpers del web del Super3, i seguir les instruccions que hi apareixen.

 

Les invitacions són gratuïtes, tant per als adults com per als nens. Els menors de dos anys no necessitaran invitació, ja que podran seure a la falda d’una persona adulta. Les localitats són numerades i l’aforament és limitat, per la qual cosa és imprescindible reservar les invitacions per accedir a la Festa. No caldrà ser súper per aconseguir les invitacions, però sí que serà necessari el número de DNI d’una persona adulta. Per cada DNI es podran reservar un màxim de quatre localitats.

 

La Festa consistirà en un gran espectacle que tindrà dues sessions, de matí i de tarda, i en el moment de reservar les invitacions es podrà triar la sessió a la qual es vol assistir. Al matí, les portes del Palau Sant Jordi s’obriran a les 9.30 i l’espectacle començarà a les 11.00. A la tarda, l’espectacle començarà a les 17.00 i les portes del Palau Sant Jordi s’obriran a les 15.30.

 

Les invitacions per a la Festa dels Súpers “On Tour” a Tarragona, del 17 de novembre, encara no estan disponibles, però després de l’espectacle de Barcelona es donarà a conèixer la data a partir de la qual es podran començar a reservar.

 

La trama de la Festa

La família del Super3, després de passar tot l’estiu cantant amb els súpers als “Karaoke Duets”, aquesta tardor marxarà de vacances gràcies a la Festa dels Súpers “On Tour”. El Pau, l’Àlex i tota la resta s’embarcaran en el “Supercreuer” del karaoke disposats a passar-s’ho d’allò més bé recorrent diferents punts de Catalunya.

 

L’espectacle de la Festa combinarà música i aventures amb la família del Super3. També hi inclourà un munt de sorpreses amb els protagonistes dels programes “MIC”, “Dinàmiks” i “Rat Rank” i els dibuixos animats del canal Super3.