ABONAMENT ANUAL Cinemes Girona , Un any de cinema per 52€

ABONAMENT ANUAL

Cinemes Girona

Un any de cinema per 52€

 

CAT | CAST

 

2016063018041119_540_304_1_0
 

Un any de cinema per 52€. Els Cinemes Girona posen a la venda 1.000 abonaments per gaudir d’un any de cinema

Aquesta és la quarta edició que els Cinemes Girona fan aquesta campanya de venda d’abonaments anuals. Es posaran a la venda entre el 6 i el 22 de juliol i es podran comprar a través del següent enllaç: aquí

Enguany només es posaran a la venda 1.000 abonaments. Aquest carnet anual dona accés a totes les sessions de qualsevol de les seves sales el dia que es vulgui i tantes vegades com es vulgui.

Aquest cop els diners recaptats amb els abonaments seran per a poder canviar les pantalles de les 3 sales dels cinemes. Cada any els Cinemes Girona han apostat per a fer-ne millores a les seves instal·lacions.

 
Aquesta és la quarta vegada que els Cinemes Girona posen a la venda un abonament anual a un preu molt econòmic: 52€ per a tot un any de cinema. Gràcies a aquesta acció la sala ha recuperat públic jove, ha fet assequible anar al cinema i manté una sala 100% independent al centre de la ciutat.

El carnet dona accés a totes les sessions de qualsevol e les tres sales dels Cinemes Girona tots els dies i tantes vegades com es vulgui, excepte a les òperes, ballets, directes, festivals o projeccions especials.

Els diners recaptats d’aquesta campanya es destinaran a canviar les pantalles de les tres sales.

Des de l’inici de la posada en marxa de la promoció de l’abonament anual, Cinemes Girona ha estat pioner en polítiques de recuperació de públic. Davant la caiguda del sector de l’exhibició, Cinemes Girona els darrers anys ha crescut el seu numero de públic i abonats i ha passat a tenir més de 10.000 visitants l’any.

I és per aquest motiu que la coneguda sala de cinema de Barcelona vol continuar aquesta tasca de fer assequible el cinema per a la població.

CINEMES GIRONA

Cinc anys després de la seva inauguració el març del 2010, Cinemes Girona ha aconseguit ser reconegut com un espai de referència per la seva oferta de programació personal i de qualitat, que el diferencia de la resta de sales de cinema de Barcelona.

Cinemes Girona és un espai que combina una programació de cinema d’estrena europeu en la que es prioritza la versió original i la versió catalana, amb un programa d’activitats culturals constant on el llenguatge audiovisual mostra totes les seves facetes, des de l’expressió artística a la purament comunicativa i la seva interrelació amb d’altres llenguatges.

L’objectiu és entretenir, però aportant un valor afegit a la programació i convertir l’acció d’anar al cinema en un esdeveniment cultural i enriquidor. Per a aconseguir-ho, a més d’escollir amb molta cura la programació, s’organitzen setmanalment diferents sessions en les que després de les projeccions hi ha un espai per a la reflexió, el debat i la trobada entre creadors i públic.

Al mateix temps, s’ofereix una finestra oberta als treballs i al talent de creadors de Barcelona i la resta de Catalunya, que té veritables dificultats per a mostrar les seves obres en els circuïts de cinema, especialment en el terreny del documental.

La sala acull més de 15 festivals al llarg de l’any, prestant especial atenció a festivals on el cinema, la diversitat cultural i les reivindicacions socials es donen la mà, com per exemple FICMA (Festival Internacional de Cinema i Medi Ambient, Mostra de Cinema Indígena, Americana, Festival de Cinema Basc, Mostra de Cinema de Brasil, Mostar de cinema del Quebec), etc.

Cinemes Girona té un paper singular en el mapa de cinemes de Barcelona, ja que és un espai de trobada cultural, d’aproximació entre públic i creadors, de reflexió i debat i de col·laboració amb un gran nombre d’entitats culturals i socials de la ciutat. En definitiva, és un espai d’intercanvi, que reflexa a la perfecció moltes de les inquietuds de la Barcelona contemporània.