ACTIVITATS DE STERNALIA

SOPARS

 

Sopars

Sopars amb Estrelles

Sopars amb Estrelles

Activitat de juny a octubre que combina la divulgació científica amb un sopar en un entorn privilegiat, una visita guiada al museu, a les sales de l’edifici modernista i una observació amb el telescopi de 1904.

des de73,00€
Sopar Medieval

Sopar Medieval

Lluites de caballers amb armadura, ballarines, receptes medievals, història de la família Requesens i malabars amb foc al pati principal del palau. Un espectacle amb sopar que no us deixarà indiferent!

des de73,00€
Sopar dels Sentits

Sopar dels Sentits

El Sopar dels Sentits és una experiència cultural a la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya que vol apropar la història de la medicina a Barcelona, així com introduir els assistents a les bases de la neurociència sensorial a través d’un joc gastronòmic on participen tots els sentits.

des de73,00€
Sopar de l'Enigma

Sopar de l’Enigma

El Sopar de l’Enigma et transportarà al segle XIX, on de la mà dels nostres personatges, hauràs de descobrir el misteri que tanca la Facultat de Medicina. Escolta, observa i uneix les peces de l’enigma per trobar la solució. Viu aquesta experiència teatralitzada, no et deixarà igual!

des de73,00€
Misteri de les Mil i Una Nits

Misteri de les Mil i Una Nits

Veuen a gaudir d’una nit màgica en el Palau Requesens, deixa’t hipnotitzar per les ballarines i assaboreix un menú d’inspiració persa. Una experiència única a Barcelona!

des de73,00€
Sopar Sefarad

Sopar Sefarad

Visitareu els carrers on vivíen i tastareu les seves millors receptes de celebració mentre escolteu belles melodies de l`època.  Descobrireu la Sinagoga Major, la més antiga d’Europa on us faran una breu explicació d’anècdotes relatives a la seva història i elements simbòlics i arquitectònics.

des de73,00€
El pack dels Sopars!

El pack dels Sopars!

De primer un Sopar Medieval on descobrir la vida i costums de la família Requeses al seu Palau. De segon un Sopar dels Sentits on poder visitar un dels edificis més emblematics del segle XVIII. De postres, un Sopar amb Estrelles, on des de la terrassa de l’Observatori Fabra podreu gaudir de les millors vistes de Barcelona.

des de175,00

 

Més info   www.sternalia.com

 

 

 

cid:68e30e4eaa1445b997312f533e161dba@sternalia.com

 

Sternalia Productions

www.sternalia.com

www.guidedtoursbarcelona.com