Agenda del Festival Talents Jazz 20 i 21 de juny a la Pedrera

Agenda del festival Talents Jazz que se celebra tots els dijous i divendres al terrat de La Pedrera. El festival de nous talents del jazz aquesta setmana compta amb dos concerts de la mà de grups sorgits de l’ESMUC.
 
Els concerts d’aquesta setmana son tributs a grans referents del jazz, dijous 20 de juny al mític baixista Jaco Pastorius i divendres dia 21 al saxofonista Benny Golson:
 
20 de juny – Jaco Pastorius Tribute
Un grup d’alumnes de l’ESMUC s’ajunten per interpretar i estudiar a fons el repertori del baixista que va marcar un abans i un després en la música, Jaco Pastorius.
La música suposa un repte a nivell tècnic, però obre una finestra que els permet gaudir, improvisar i interactuar quan toquen junts.

Fitxa artística:
Gerard Pola – Bateria
Eric Elías – Baix
Cristian González – Teclats
David Llop – Saxo
Saúl Andreu – Trompeta
 
 
21 de juny – Meet The Jazztet
És un tribut a la música de Benny Golson, compositor, arranjador i saxofonista que ha marcat la direcció del hard-bop i de tot el jazz des dels anys 50 fins l’actualitat, amb un estil inconfusible, complex i trencador alhora que íntim i expressiu. Aquest sextet pretén capturar el so del Jazztet que co-liderà amb Art Farmer.

Fitxa artística:
Marc Marcet – Trompeta
Lluís Marcet – Saxo
Dani Noguero – Trombó
Antoni Casellas – Piano
Juan Pablo Egusquiza – Contrabaix
Pau Masó – Bateria

Festival Talents Jazz
Compra d’entrades