Agenda#MuseuDisseny VirtualAgenda#MuseuDissenyVirtual    Una visita virtual al Museu 
Us proposem una visita per quatre exposicions del Museu del Disseny sense sortir de casa! 

A través de la tecnologia de Google Street, fes un recorregut lliure per l’exposició de disseny de producte, disseny de moda, arts decoratives i l’exposició dedicada als pioners del disseny gràfic. 
+ info
Exposició virtual

El cos vestit. Siluetes i moda (1550-2015)Viatja per la història del vestit en aquesta exposició virtual amb més de cent objectes, documents i gigafotos. 

Descobreix com el vestit modifica l’aparença del cos mitjançant unes accions que tendeixen a comprimir-lo i alliberar-lo alternativament, des de l’antiguitat fins als nostres dies. 
+ info
Tothom a jugar!

És hora de recuperar tots aquells jocs que tenim guardats i passar una bona estona! 

Si no teniu el nostre joc de memòria, us animem a dissenyar el vostre! Amb fotografies, dibuixos o, fins i tot, material reciclat per crear un joc de memòria tàctil! 
+ info
Què és la forma?
Descarrega’t de manera gratuïta aquesta publicació editada pel Museu del Disseny i l’Escola Massana. Trobaràs una visió multidisciplinària i polièdrica de la forma a través de frases d’aforismes de 144 autors de diferents èpoques i de disciplines diverses. 
+ infoCentre de Documentació del Museu del DissenyEl nostre fons conserva tota mena de manuals antics, alguns dels quals es poden consultar digitalitzats. 

Dona-li una ullada! 
+ info