AIXÍ SERÀ L’ESTIU DE LA DO CATALUNYA

La nova normalitat no atura l’activitat estiuenca de la DO Catalunya i, tot i que adaptat a les mesures de seguretat establertes, aquest estiu podrem gaudir de concerts, activitats a la fresca i molt més.

L’activitat de la DO Catalunya durant els mesos d’estiu sempre ha estat marcada per la presència a diferents festivals, fires i accions a l’aire lliure. I com a defensors de que, efectivament, el vi és cultura, enguany no podia ser d’una altra manera, malgrat que sempre respectant les mesures de seguretat establertes.

Vespre de concert DO Catalunya amb The New Raemon

Una de les novetats que ja es poden anunciar és la col·laboració amb la Revista Cuina per a un concert en petit format que se celebrarà el proper 16 de juliol a Casa Vicens, amb els The New Raemon com a protagonistes. La DO Catalunya sorteja ja a través de les seves xarxes socials vuit entrades dobles.

Els podcasts de la DOCat

També aquesta setmana, estrenem nova secció de la mà de la Meritxell Falgueras, amb qui cada dimecres publicarem un nou podcast al voltant del món del vi per parlar de temes molt amens. A mida que es vagin publicant els podcasts els podreu anar recuperant a través de Spotify a la playlist “Podcasts DOCat: #convinocontodo”.

Tampoc us perdeu…

Terrats en Cultura va presentar la setmana passada la seva programació per a l’estiu 2020, una programació que va de principis d’agost a principis d’octubre i que de nou se celebrarà a diferents terrats de Barcelona i l’Hospitalet. L’aforament s’ha ajustat a les mesures actuals però hi hau na cosa que no canvia: els vins DO Catalunya a la barra.

Sala Montjuïc va anunciar fa poc més d’una setmana que finalment aquest estiu si que podrem gaudir del cinema a la fresca. Els vins DO Catalunya maridaran una vegada més els vespres de projecció a Montjuïc i abans de cada passi els espectadors podran tornar a veure l’espot de la DO Catalunya “Un univers en cada ampolla”.

El Tast Vertical de Catalunya Ràdio torna a la programació d’estiu de l’emissora amb la 7a edició. Empar Moliner torna a posar-se al davant d’aquest espai d’entreteniment al voltant del vi i la DOCat manté la seva col·laboració. Ben aviat s’informarà a les xarxes socials de l’inici de les emissions.

Les Festes de Gràcia 2020 també tindran un espai dedicat al vi, si bé no serà possible celebrar la ja mítica ruta “A cada carrer, un vi”, si que podrem gaudir d’un tast guiat dins el marc de la fira. De nou, s’informarà de totes les novetats a través de les xarxes.

La DO col·laborarà també en dues activitats dins el Cicle de Biblioteques amb DOa la Biblioteca Central Xavier Amorós de Reus.

Aquesta és només una part de les activitats que la DO Catalunya té programades al llarg de l’estiu, però per estar al dia de totes les novetats, consulteu les xarxes i el web de la DO.