Aixopluc, Vània d’ANTON TXÉKHOV adaptació i direcció ORIOL TARRASÓN cia. LES ANTONIETES (del 8 al 26 de gener) Teatre LLiure

vania2

Aixopluc

Vània

d’ANTON TXÉKHOV adaptació i direcció ORIOL TARRASÓN
cia. LES ANTONIETES

Montjuïc

Espai Lliure – del 8 al 26 de gener

Després de l’excel·lent rebuda del seu anterior muntatge Stockmann, Les Antonietes proposen un acostament a L’oncle Vània. Entre odis, amors, gelosies i frustracions, sis personatges es debaten per comprendre què hi han vingut a fer, en aquesta vida, a part de beure vodka i escalfar el samovar.

“Tot sovint se’m critica que només escrigui sobre fets mediocres, i que no representi herois positius. Duem un vida provinciana, les nostres ciutats empobreixen i el nostre poble està exhaust. Tots, mentre som joves, cantem com pardals sobre munts de fem; als quaranta anys ja som vells i comencem a pensar en la mort. Quina mena d’herois som? Només vull explicar a la gent, amb total honradesa: mireu com n’és d’avorrida i d’apagada la vostra vida. Que les persones ho entenguin, això és el que més importa; si així ho fan, segurament inventaran una vida diferent i millor. L’home millorarà quan ho hagi entès.” (Anton P. Txékhov)

intèrprets
Pep Ambròs / Annabel Castan / Mireia Illamola / Arnau Puig / Bernat Quintana

escenografia i vestuari Les Antonietes, Sam Quiles i Assad Kassab / il·luminació Iñaqui Garzón

disseny cartell Assad Kassab

espectacle en català