Teatro

AL CEL MOS VEGEM TOTS PLEGATS ( a patrir del 14 de gener) El Maldà

 

AL-CEL-MOS-VEGEM_-horitzontal-1

 

 

 

 

 

Diumenges 14, 21 i 28 de gener i 4 de febrer de 2018.

PREU EXCLUSIU WEB: 10€ (15€ a taquilla)  Inclou aperitiu de productes mallorquins!! NOU!! Abonament Rondalles Mallorquines: 8€ a partir del segon dia! Demaneu el carnet a taquilla.

boto-vermell

AL CEL MOS VEGEM TOTS PLEGATS. Tradició oral, rondalles. 60 min. Català. Pels volts de Sant Antoni, una de les festes més actives de Mallorca, quatre actors es tanquen al Maldà durant un mes amb quatre directors diferents per treballar a partir d’una de les obres populars més importants de la nostra literatura: les Rondalles Mallorquines. Les rondalles van sorgir com a contes de tradició oral i popular, passats de pares a fills durant moltes generacions, fins que la gran feina del Mossèn Antoni Maria Alcover, firmada amb el pseudònim de Jordi des Racó, les va aplegar en 24 volums a partir del segle XIX.

Per quart any consecutiu al Maldà s’hi podran veure quatre propostes teatrals úniques a partir de les rondalles tradicionals mallorquines, a través de mirades de diferents directors amb una companyia creada expressament per a l’ocasió i coordinada per Catalina Florit.

Amb la col·laboració de

ieb blanc