MúsicaTeatro

Al Claustre del Castell de Peralada es podran veure quatre Carmen diferents en un mateix espectacle (5 d´agost)

Al Claustre del Castell de Peralada es podran veure quatre Carmen diferents en un mateix espectacle

7584_06-festival-peralada-4carmen

 

 

 

 

 

 

4 Carmen una òpera contemporània, que s’estrena demà, és una coproducció del Festival de Peralada i Òpera de Butxaca i Nova Creació

4 Carmen és una òpera sobre el mite de Carmen revisat amb ulls contemporanis. Ha estat gestada i neix amb l’energia que aporta l’avantguarda musical amb direcció escènica de Marc Rossich i direcció musical de Francesc Prat. Les 4 maneres diferents de veure Carmen ha estat un treball de Mischa Tangian i Helena Tornero (Carmen 1), Carles Pedragosa i Jordi Oriol (Carmen 2), Clara Peya i Marc Angelet (Carmen 3) i Lucas Peire i Marc Artigau (Carmen 4). Un equip jove, amb una proposta fresca i diferent.
El públic podrà veure quatre peces escrites per aquests quatre compositors i 4 llibretistes que han revisat els principis de l’òpera de Bizet, com a gènere.

Amb aquest espectacle es pretén no deixar indiferent a l’espectador… captivar-lo. Entès com a un joc teatral i musical, pretén obrir una reflexió entre els espectadors i ampliar horitzons sobre els límits que pot tenir l’òpera.

El Festival Castell de Peralada continua apostant i impulsant les noves creacions d’òpera contemporània. Els darrers anys s’han estrenat òperes contemporànies com Flaubert &Voltaire, WOW! o Java Suite i ara aquest 2015 s’ha apostat per una nova creació com és 4 Carmen.

#4CarmenPeralada15
#FIMCP2015
#FIMCP15
#ElClassicdelEstiu