Al desembre, tornen els tallers de Factoria IT (funcions obertes al públic) del 8 a l’11 de desembre

Logo Institut del Teatre  
Logo Diputació de Barcelona Funcions obertes al públic

Al desembre, tornen els tallers de Factoria IT

collage-tallers

 

 

 

 

 

 

L’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) de l’Institut del Teatre presenta, del 8 a l’11 de desembre, els tallers dels alumnes de quart curs de les especialitats d’Interpretació i d’Escenografia, que presentaran les obres “Orly”, “El present vulnerable” i “El salze cec i la dona adormida”, aquests dos darrers amb la participació d’alumnes de l’Escola Superior de Tècniques de les Arts de l’Espectacle (ESTAE).

“Orly”, dirigida per Joan Ollé, planteja la sala d’espera de l’aeroport parisenc com a punt de partida cap a realitats geogràfiques diverses amb els textos de Samuel Beckett, Jacques Brel, Albert Camus, Francesc Cuéllar, Federico García Lorca, Peter Handke, Eugène Ionesco, Nikos Kazantzakis, Bernard Marie Koltès i Mercè Rodoreda. La podreu veure a l’espai Plató de l’Institut del Teatre en l’horari següent: dijous 8, 18h; divendres 9, 16h; dissabte 10 i diumenge 11, 20h.

 “El present vulnerable”, amb direcció d’Andrés Corchero, ens endinsa en el tema de la pèrdua d’un ésser estimat a partir de dos textos de Feliu Formosa, el que dóna títol a aquesta obra i “Cançoner”. El Teatre Ovidi Montllor n’acull les quatre funcions, seguint aquest horari: dijous 8, 20h; divendres 9, 18h; dissabte 10 i diumenge 11 de desembre, 18h.

La tercera obra que podrem veure aquest desembre és “El salze cec i la dona adormida”, de Haruki Murakami, amb dramatúrgia de Raimon Àvila i direcció de Jordi Vilà. Si voleu saber què és un salze cec, en teniu l’oportunitat al Teatre Estudi en aquest horari: dijous 8, 16h; divendres 9, 20h; dissabte 10, 20h i diumenge 11, 18h.

Per descobrir els nous creadors de teatre, futurs intèrprets i escenògrafs, només heu de recollir les entrades (un màxim de  dues per persona) a la taquilla del teatre des de dues hores abans de l’espectacle. L’entrada és lliure, condicionada a l’aforament de les sales.

 
 
FacebookTwitterInstagramYoutubeFlickrRSS