Al juny, tallers de composició musical, clown de carrer i dansa per a tota la família al Poble Espanyol

 

JUNY 2016                                                                                                 ACTIVITATS FAMILIARS

 

unspecified

 
Al juny, tallers de composició musical, clown de carrer i dansa per a tota la família al Poble Espanyol

 

El Poble Espanyol presenta una nova programació familiar per al mes de juny amb un ampli ventall d’activitats participatives. A continuació us resumim el programa per a tots els caps de setmana:
Viu la dansa

El dia 5 de juny d’11:30 a 14 hores fills i pares podran participar en un taller de dansa apte per a tothom, per moure el cos sense parar i a l’aire lliure. L’activitat serà dinamitzada per la Marta Mora, membre d’una de les companyies de moda, Las Divinas. Un cop acabi el taller, de 12:30h a 14 hores, hi haurà una exhibició d’escoles de dansa de diferents gèneres. Un bon pla per gaudir d’un diumenge de dansa en família!

Minimúsica
El programa de música moderna per a tota la família Minimúsica retorna amb quatre noves activitats durant dos caps de setmana.
Diumenge 12 de juny: 
El taller de composició musical Toc and Roll, on els més menuts podran aprendre a compondre les seves primeres cançons i desenvolupar la seva creativitat d’una forma fàcil, divertida i intuïtiva. Tot això serà possible gràcies a la premiada app Toc and Roll, que ofereix la possibilitat de barrejar diferents instruments en un multipistes virtual, afegir efectes, gravar la veu i compartir el resultat amb la resta del món.
L’altre taller que prepara Minimúsica per a diumenge 12 de juny és Baby Bongo, una classe de percussió i música per a tota la família. De la mà del professor novaiorquès Stephen Hund, nens i pares podran aprendre ritme, música i anglès al mateix temps!
Diumenge 19 de juny: 
El Minimúsica continuarà el cap de setmana següent amb Jamaikids, un espectacle musical infantil on petits i grans agafaran una màquina del temps per viatjar a través de la història jamaicana, des de l’ska dels anys 60 fins al dancehall de l’actualitat. En aquest viatge les famílies podran ballar, saltar, cantar i fer de DJ’s, a més d’aprendre sobre l’importantíssim llegat musical d’aquesta petita illa del Carib.
L’altra activitat que podrem gaudir a la Plaça Major del Poble Espanyol serà el taller de Hip Hop de Willy Barleycorn. Un taller que recollirà els orígens de la música negra i la dansa urbana viatjant per tots els estils (Locking, Popping, Hip Hop, House i Break-dance). Repassarem les bases per revolucionar la pista de ball i convertir-nos en autèntics experts. Petits i grans, tots junts aprendrem a improvisar i crear coreografies de pel·lícula de la manera més divertida. Dempeus i a ballar!

JAM
El proper diumenge 26 de juny arriba al Poble Espanyol el darrer espectacle de l’artista JAM, Dragon ST, una  divertida proposta de teatre i clown de carrer que posa en entredit les moltes llegendes que s’expliquen de dracs i cavallers. Simpàtic, tendre, fresc, enginyós, intel·ligent i sorprenent, JAM es dedica des de l’any 2001 –en solitari des del 2010– a la producció, creació i interpretació d’espectacles infantils, de teatre per a adults i, sobretot, de clown. Ha actuat arreu de Catalunya i Espanya i a Anglaterra, Estats Units, Corea del Sud, Itàlia, Armènia, França, Equador i Finlàndia, entre d’altres.
INFORMACIÓ PRÀCTICA:
VIU LA DANSA
Taller de dansa familiar i mostra d’escoles de dansa
Diumenges 5 de juny, 11:30h
Plaça Monestir

MINIMÚSICA (TOC AND ROLL I BABY BONGO)
Tallers musicals
Diumenge 12 de juny, 11:30h
Plaça Major

MINIMÚSICA (TALLER DE HIP HOP I JAIMAIKIDS)
Tallers musicals
Diumenge 19 de juny, 11:30h
Plaça Major

DRAGON ST
Teatre de carrer itinerant
Diumenge 26 de juny, 12:30h
Plaça Major

Activitats incloses amb l’entrada al recinte.

Més informació i venda d’entrades a www.poble-espanyol.com