Alexandre Desplat dirigeix l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya interpretant les seves bandes sonores (22 i 23 dedesembre)

 

Alexandre Desplat dirigeix l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya interpretant les seves bandes sonores

 Alexander_Desplat_3

 

 

 

 

Els concerts dels dies 22 i 23 de desembre a L’Auditori de Barcelona són els únics que el prestigiós compositor, nominat vuit vegades als Òscar, oferirà a Espanya

L’Auditori convida 1000 bombers, mossos d’esquadra, guàrdies urbans, personal sanitari i de neteja que treballen per Nadal a un assaig obert exclusiu per agrair-los la seva tasca.

 

Els dos concerts que oferiran el reconegut compositor Alexandre Desplat i l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya els dies 22 i 23 de desembre seran una de les grans cites d’aquest Nadal a L’Auditori. Desplat es posa aquesta setmana al capdavant de l’Orquestra per dirigir-la en un apassionant viatge per les seves millors bandes sonores. Durant els darrers deu anys, Alexandre Desplat ha estat nominat vuit vegades als premis Oscar, n’ha guanyat un per Gran Hotel Budapest i continua treballant en una mitjana de sis pel·lícules cada any. A L’Auditori el públic podrà gaudir de fragments musicals de pel·lícules tant memorables com La jove de la perla, Philomena, The Imitation Game, El gran hotel Budapest, Godzilla, El discurs del rei, El curiós cas de Benjamin Button o Harry Potter, entre d’altres. Els dos concerts a L’Auditori seran els únics que el prestigiós compositor oferirà a Espanya. Una oportunitat única per veure i escoltar en directe aquest talent que s’ha convertit en un dels compositors més prolífics del cine de Hollywood.

 

Un any més, L’Auditori i l’OBC s’han volgut recordar especialment d’aquells col·lectius que treballen durant les festes i agrair-los la seva tasca. Per això s’ha convidat més de 1000 professionals del cos de Bombers de Barcelona, Mossos d’Esquadra, Guàrdia Urbana de Barcelona, personal sanitari dels hospitals de Sant Pau, Clínic, Vall d’Hebron, Can Ruti, Bellvitge, l’Hospital del Mar i Sant Joan de Déu, el Servei d’Emergències Mèdiques, i el Servei de Neteja de l’Ajuntament de Barcelona. Ells i les seves famílies tindran accés en exclusiva a l’assaig general del concert Desplat dirigeix les seves bandes sonores el dia 22 de desembre  a les 10 h.

 

El concert Alexandre Desplat dirigeix les seves bandes sonores forma part de la programació especial del Nadal a L’Auditori que aquest any arriba a la seva tercera edició. Una proposta consolidada a la ciutat que en les dues edicions anteriors ha aplegat més de 30.000 persones. L’objectiu d’aquesta programació és oferir una oferta musical de qualitat pensada per a tots els públics per tal que les famílies puguin aprofitar les vacances de Nadal per gaudir plegades d’una bona experiència musical. Fins el proper 8 de gener es podran veure a L’Auditori concerts com el Sona Bach, que acosta als nens i nenes a partir de 2 anys la música d’aquest geni del barroc arranjada en clau de Jazz i de la mà de Llibert Fortuny, Poltrona & Pla, el nou espectacle de Tortell Poltrona i Albert Pla o els tallers-concert Vine a Cantar en què els participants podran pujar a l’escenari per cantar The Beatles amb el grup Sargent Peppers o Nadales amb el Quartet Mèlt. També donarem la benvinguda a l’any nou amb el Concert de Cap d’Any de la Banda Municipal de Barcelona i el Museu de la Música de Barcelona també oferirà el taller de Nadal Els Pastors Músics (27 de desembre) que permet als participants fer un recorregut guiat per descobrir una selecció d’instruments tradicionals relacionats amb el Nadal i construir un instrument per fer-lo sonar durant les festes.