ALL THOSE FOOD MARKET (10 i 11 de desembre)

ALL THOSE FOOD MARKET

 unspecified

 

 

 

 

 

 

 

 

El festival dels emprenedors gastronòmics suma nous ingredients a la seva edició de Nadal
La quarta edició del popular mercat de nous artesans, el 10 i 11 de desembre, apostarà per la música en directe i els tallers, en un preciós espai que obre per primera vegada les seves portes a la ciutat: El Seminari Conciliar de Barcelona.

All Those reformula la proposta que l’ha consolidat com a punt de trobada entre els protagonistes de l’escena gastronòmica independent del moment. A la seva combinació de mercat de productors i festival de street food de qualitat, se li suma una ferma aposta per la música en directe i un esperit participatiu i didàctic.
NOU ESPAI

El festival es celebrarà el 10 i 11 de desembre al Seminari Conciliar, un espai virtualment desconegut en ple centre de la ciutat. El pati i els seus majestuosos claustres acolliran les propostes de productors, xefs, i nous emprenedors gastronòmics, units per la seva passió pel producte artesanal, local, de temporada i de proximitat. L’oferta culinària es rodeja amb una mostra de ceràmiques, davantals, ganivets, publicacions, i tot tipus de regals nadalencs per als entusiastes de la bona taula.

TALLERS GASTRONÒMICS
El que va començar sent mini All Those – tallers per als més petits – evoluciona amb noves activitats culinàries també per a adults. Entre les propostes trobarem: tallers de cafè, workshops sobre alimentació saludable, o masterclass impartida pels protagonistes de l’escena independent de Barcelona com Rooftop Smokehouse, Llet Crua, Bon Aprofit o Çukor.

MÚSICA EN DIRECTE
Gastronomia i música aniran de la mà en aquesta nova edició gràcies a la plataforma Openmusic Project, una comunitat que aposta per organitzar concerts en llocs poc convencionals, que programarà diferents concerts en acústic de bandes locals emergents.

PROTAGONISTES
En aquesta quarta edició d’All Those Food Market trobarem productes com: els ganivets de Pallarès Solsona, les ceràmiques de Cara Janelle, els embotits de Cal Rovira, els formatges de Mas d’Eroles i Murgó, la mel Llaria, els torrons de Galette, els dònuts de la Donuteria, els olis d’Olivares Series o les melmelades de La Madre de Miren.

Dissabte 10 i Diumenge 11 de Desembre 2016
Dissabte: 11h – 23h; Diumenge: 11 – 20h
Seminari Conciliar de Barcelona
Carrer Diputació, 231 (entre Enric Granados i Balmes)