ALL THOSE FOOD MARKET 21 i 22 d’abril

ALL THOSE FOOD MARKET

2_Iris Humm_preview

 

 

 

 

 

 

 

 

Torna el festival dels nous artesans gastronòmics amb una edició carregada de sorpreses
Els dies 21 i 22 d’abril All Those Food Market torna a l’emblemàtic Teatre Nacional de Catalunya després de l’èxit aconseguit en la passada edició de setembre.

Després d’un llarg hivern, els dies 21 i 22 d’abril el TNC es convertirà en la localització ideal per donar-li la benvinguda a la primavera i avançar-nos a Sant Jordi a la festa dels emprenedors gastronòmics i els productes de proximitat.

PRIMERA EDICIÓ DE CRUA
All Those Food Market acollirà la primera edició de Crua, un festival que reunirà a alguns dels millors formatgers artesans de Catalunya i que aspira a convertir-se en el primer gran esdeveniment del formatge artesà a la capital i en una cita imperdible al sector.
Aquest nou festival impulsat per All Those arribarà uns dies després de la fira Alimentaria i serà una oportunitat única per tastar els millors formatges de Catalunya i conèixer de primera mà els seus productors, entre els quals trobarem a Molí de Ger, Tros de Sort, Mas d’Eroles o Le Bolut.

ELS PROTAGONISTES
Projectes tan interessants com el del xef Rafa Peña i el seu restaurant Gresca o els restaurants Mano Rota i La  Balmesina, que participaran per primera vegada en aquesta edició, són només alguns dels noms confirmats.
També hi participaran els emprenedors gastronòmics del moment com Mellow Sheng amb els seus kimchis casolans, Exalta amb la seva xocolata o Rosons i les seves delicioses melmelades, així com els projectes convidats d’altres llocs de la península, com Chiles Hermanos amb les seves salses picants artesanes que vindran des de València i O Submarino que portaran les seves conserves des de Galícia.

DIVERSIÓ EN FAMÍLIA
Seguint la filosofia de les últimes edicions del festival en les quals es van cuidar molt les propostes pensades per al públic infantil, l’esdeveniment d’abril tornarà a oferir un espai chill out per nadons en col·laboració amb Mammaproof.
Tampoc no faltaran activitats lúdiques gratuïtes dirigides als més grans de 3 anys, com per exemple un taller per aprendre a plantar maduixes o un altre on aprendran a elaborar formatge. Totes les activitats buscaran conscienciar els més petits de la importància del producte de proximitat i de temporada de la manera més divertida.

TALLERS
L’edició d’abril d’All Those Food Market comptarà amb una programació de tallers i d’activitats de luxe i per tots els gustos.
A més dels habituals tallers per aprofundir en el món del cafè d’especialitat, la primera edició de Crua comptarà amb tota mena d’activitats relacionades amb el formatge artesanal: un interessant maridatge de formatges amb vins naturals de la mà de Monvínic i Llet Crua; un altre amb cerveses artesanes dirigit per Murgó Formatges i Miquel Rius, organitzador del Barcelona Beer Festival; un tast a cegues dels formatges del festival amb Enric Canut, un dels experts en formatge més importants del nostre país… hi ha desenes d’opcions per triar!

Dissabte 21 i diumenge 22 d’abril 2018
Dissabte: 11h – 23h
Diumenge: 11h – 20h

Teatre Nacional de Catalunya
Plaça de les Arts, 1
Barcelona

Més informació:
allthose.org
facebook.com/allthosecommunity
instagram.com/all_those