AMEBA PARKFEST 2018 LINE UP! 26 de maig

AMEBA PARKFEST 2018 LINE UP!

ameba-parkfest-18-xarxes-artistes-400x400

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pocs coneixen la llegenda de Bubastis, ciutat en el Delta del Nil, on es rendia culte a la deessa Bastet, representada per un gat. Expliquen els historiadors, que durant els mesos plujosos el Nil inundava la ciutat i per temor al fet que els gats morissin ofegats, els muntaven en cistells de vímet a manera d’embarcació. No resultava estrany veure als gats navegant lliurement per la ciutat sobre els seus cistells, fins i tot ajudaven als ciutadans a transportar petites càrregues. Quan descendia el cabal del Nil, els gats tornaven a trepitjar terra ferma i per celebrar-ho s’obrien àmfores de vi en abundància, es feia sonar la música i es ballava fins a perdre el coneixement.

 

 

Explica la llegenda que, després d’anys de sequera en Bubastis, Bastet va decidir creuar el Mediterrani a la recerca de la terra promesa: un lloc on poder festejar cada any la ‘Festa de l’Alegria’ sense por de les sequeres. Així que va desmuntar el seu home-studio, va embalar els sintetitzadors i les caixes de ritmes, va empaquetar els seus plats Technics i va partir cap a Sants, a la recerca del llac artificial del Parc de l’Espanya Industrial. També explica la llegenda que després de passar 4.000 anys sense fer actualitzacions en el Mac, el 26 de maig del 2018 tindrà tots els plugins llests per celebrar la tan enyorada ‘Festa de l’Alegria’.

És un esdeveniment mil·lenari, així que jo no em quedaria a casa fent la mòmia i vindria sense dubtar a l’Ameba Parkfest 2018!!!!

Us esperem!

LINE-UP:

– Ylia ( https://soundcloud.com/ylia)
– Headbirds (https://soundcloud.com/headbirds)
– Omega dB (https://soundcloud.com/omegadbmusic)
– Enry-K (https://soundcloud.com/enry-k)
– Bofirax (https://soundcloud.com/bofirax)
– Wölva (https://soundcloud.com/wolvamusic)
– Telexketch (https://soundcloud.com/telexketch)

…i molt més!!