AMPLIFICATS 15-16 porta les músiques modernes a L’Auditori amb un cartell de luxe

AMPLIFICATS 15-16 porta les músiques modernes a L’Auditori amb un cartell de luxe

Amplificats_0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Los Planetas, Egon Soda, Inspira, élena, i Quico Pi de la Serra, entre d’altres, presentaran disc a L’Auditori aquesta tardor

Entre setembre i desembre de 2015 es podran veure a L’Auditori més de 25 propostes de músiques modernes entre programació pròpia i coproduccions amb festivals

Després de l’èxit aconseguit l’any passat, la programació Amplificats de L’Auditori torna la temporada 15-16 carregada de bones propostes. Amplificats és el nom de la nova sèrie de músiques modernes que L’Auditori va iniciar la temporada 14-15 dins l’aposta per consolidar-se com l’espai de referència de totes les músiques a Barcelona i acostar l’equipament a la ciutat obrint-lo a nous públics. La programació d’Amplificats inclou concerts de pop, jazz, cançó d’autor, funk, etc i es planteja a partir de dos eixos: potenciar els creadors catalans i establir ponts musicals internacionals.

Durant el primer trimestre de la temporada (setembre-desembre) les sales de L’Auditori seran el lloc on descobrir els nous treballs de grups com Inspira, Los Planetas, o Egon Soda; de gaudir de finals de gira molt especials com la de Pau Vallvé i de descobrir les interessants propostes dels Afters després dels concerts de l’OBC els dissabtes. L’Auditori serà, a més, la seu principal del 47 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona amb concerts tant esperats com els de Chick Corea i Maria Schneider Orchestra.

El 16 d’octubre el grup de culte barceloní Inspira, liderat per Jordi Lanuza, farà a L’Auditori la presentació oficial del seu tercer disc Greta (Bankrobber, 2015) que sortirà al setembre. També tindrem en concert Los Planetas (29 d’octubre) que després de cinc anys de silenci estan treballant en el seu nou disc del qual ja se n’han pogut escoltar algunes cançons a l’EP “Dobles Fatigas”, (El Segell del Primavera, 2015). L’endemà serà el torn d’un concert molt especial on celebrarem els 40 anys dalt dels escenaris de Toni Xuclà (30 d’octubre). L’artista es rodejarà de convidats molt especials amb qui ha compartit escenari al llarg de la seva carrera per oferir el concert “40 anys, 1 dia i 6 cordes”.

Al novembre continuarem celebrant aniversaris. El dia 5, els 15 anys d’élena descobrint les cançons del seu nou àlbum “Concepte Vitrina” (Warner Music Spain, 2015). Es tracta del seu cinquè treball i és sens dubte el disc més sòlid, amb més caràcter i alhora el més coral de la banda. I el dia 13 de novembre farem festa grossa pels 50 anys dalt dels escenaris de Quico Pi de la Serra que ha preparat un concert on presentarà les cançons del seu nou disc “Dues Tasses” sense oblidar les seves cançons més emblemàtiques, algunes de les quals fa temps que no formen part del seu repertori habitual. A final de més (26 de novembre) arribarà l’esperada presentació del nou treball d’Egon Soda «Dadnos precipicios»(Naïve, 2015), acabat de sortir del forn i Le Petit Ramon (21 de novembre) tocarà els temes de la seva última proposta de pop furiós “Senyores, Senyores, Senyores”.

El mallorquí Lluís Albert Segura presentarà el 5 de desembre a L’Auditori, el seu quart disc com a L.A., considerat un dels grups més prometedors del panorama independent nacional, que porta per títol “From The City To The Ocean Side” (Sony Music, 2015), una oportunitat única per descobrir aquest talent que gairebé mai es pot veure en directe a Barcelona. I els dies 11 i 12 de desembre Pau Vallvé tancarà la gira del seu celebrat nou disc ‘Pels dies bons’, auto-editat, auto-fabricat manualment i auto-gestionat per ell mateix. Amb aquest disc ha fet la seva gira més extensa, ha venut molts més discs i ha obtingut el reconeixement tant de la premsa com del públic. Serà una nit especial per acomiadar un disc també molt especial.