AMR Produce presenta LOS CHICOS DEL CORO al Teatre Tívoli del 8 de febrer al 7 d’abrilEl gran musical de la temporada a Madrid ha superat els 150 mil espectadors

Sota la direcció de Juan Luis Iborra, amb text original de Christophe Barratier i Philippe Lopes Curval, música de Bruno Coulais i Christophe Barratier. El director musical és Rodrigo Álvarez i signa la versió espanyola el dramaturg Pedro Víllora.

L’espectacle compta amb un repartiment de primer nivell amb Manu Rodríguez com a protagonista donant vida a l’icònic professor Mathieu. L’acompanya una de les grans intèrprets de musicals de l’escena espanyola, Chus Herranz,  que en aquest cas es posa a la pell de Violette Morhange i Rafa Castejón, que interpreta a Rachin, l’inflexible director de l’internat. La resta del repartiment el completen Eva Diago, en el paper de professora de matemàtiques; Iván Clemente com a Pascal Mondain i Xisco González, com el bondadós oncle Maxence.

Una aposta segura per aconseguir les mateixes emocions que ja va suggerir la pel·lícula el 2004, nominada als Premis Óscar, als Premis BAFTA i guanyadora de dos premis César.
 

Fitxa artística
Text: Christophe Barratier i Philippe Lopes Curval
Música: Bruno Coulais i Christophe Barratier
Lletres de cançons: Christophe Barratier i Philippe Lopes Curval
Director: Juan Luis Iborra
Versió i lletres de cançons: Pedro Víllora
Director musical: Rodrigo Álvarez
Disseny d’escenografia: David Pizarro
Disseny d’il·luminació: Juanjo Llorens
Disseny de so: Javier G. Isequilla
Producció executiva: Rafa Coto
Càsting i producció: Beatriz Giraldo
Ajudant de direcció: José Warletta
Director de producció: Víctor Aranda
Ajudant de Producció: Carlos Díaz

Distribució: Pentación Espectáculos
Una producció de AMR PRODUCE

+ Informació i venda d’entrades AQUÍ