ANALOGUE FOUNDATION a BARCELONA Del 24 al 31 de març

ANALOGUE FOUNDATION a BARCELONA

Del 24 al 31 de març 

 b47097356b96c4e1e27fb1fc3b024816f8934c1f
Analogue Foundation porta a Barcelona la seva Listening Station i organitza també una xerrada sobre música analògica i una festa que oferirà un “vinyl set” entre Zero i Marc Piñol
Després de visitar Londres i Amsterdam, Analogue Foundation, col·lectiu que promou la música analògica a nivell mundial, arriba a Barcelona.

Del 24 al 31 de març, Analogue Foundation instal·larà la seva Listening Station, un punt d’escolta de vinils d’alta fidelitat, a la botiga Discos Paradiso de Barcelona.

La festa d’inauguració d’aquest projecte reunirà en una sessió back to back amb vinils als prestigiosos dj’s Zero i Marc Piñol a l’espai Artte de Barcelona. 

I també organitzarà la xerrada «Vinils i so analògic des de diferents mirades” que reunirà a diferents personalitats del món de la música i la producció analògica, que aportaran la seva visió de per què és important que segueixi coexistint amb el món digital.

 
Analogue Foundation és un col·lectiu apassionat per la qualitat de l’analògic, tant com a filosofia, com per la forma de crear i d’entendre la bellesa del so. El col·lectiu va ser fundat per l’enginyer de so Russell Elevado, el grup artístic Soundwalk Collective i l’empresa d’àudio Àudio-Technica.

Una de les activitats que promou el col·lectiu és la Listening Station, un punt d’escolta de vinils d’alta fidelitat que viatja per tot el món. Després de passar per Londres i Ámsterdam, aquest març arriba a Barcelona com a tercera ciutat de la seva ruta. Des del 25 al 31 de març aquesta estació de so s’instal·larà en la botiga de vinils Discos Paradiso perquè tot aquell que vulgui, pugui experimentar i gaudir d’un so d’altíssima qualitat, tant amb discos propis que cadascun pugui portar, com amb discos de la pròpia botiga. La persona que visiti la Listening Station trobarà una gamma d’agulles i auriculars especialment seleccionats per ajudar-li a descobrir una experiència sonora única. Cada component ha estat acuradament seleccionat per la seva capacitat de reproduir el so original del vinil.

Per arrencar la setmana d’ Analogue Foundation a Barcelona, el col·lectiu ha organitzat una festa d’inauguració i una talk session el divendres 24 de març a l’espai Artte de Barcelona.

La festa reunirà en una sessió back to back amb vinils als prestigiosos dj’s i Zero i Marc Piñol. Aquesta sessió serà gratuïta, oberta al públic i limitada a l’aforament de la sala.

Sota el nom Vinils i so analògic des de diferents mirades la xerrada reunirà a diferents convidats que aportaran la seva visió del món analògic i explicaran per què per ells és important que segueixi coexistint amb el món digital. Els ponents seran: Breixo Martínez (Abu Sou), Dj i col·leccionista de vinils; Pedro Vian, responsable del segell discogràfic Modern Obscure Music; Roger Rodes, enginyer de so, productor i compositor; i Marcos Juandó, que compta amb una llarga experiència en la compra-venda de vinils. Aquesta xerrada, que tindrà lloc abans de la festa, estarà moderada pel periodista Carles Novellas i tindrà places limitades. Si vols assistir a la xerrada, inscriu-te a info@analoguefoundation.com.

LISTENING STATION

By Analogue Foundation 

De dissabte 25 a divendres 31 de març

Horari: De dilluns a divendres d’11 a 21h

Dissabte de 12 a 20h

Espai: Discos Paradiso (C/ Ferlandina 39, Barcelona)

Entrada gratuïta

 
ANALOGUE FOUNDATION PARTY

Zero B2B Marc Piñol 

Festa inauguració d’ Analogue Foundation a Barcelona

Divendres 24 de març. De 22:30 a 2h

Espai: Artte (Muntaner, 83C)

Entrada gratuïta. Aforament limitat. 

Amb:

Zero

Considerat com una de les màximes autoritats espanyoles quant a música electrònica es refereix, Zero ha estat escollit en diverses ocasions com un dels millors djs nacionals segons diverses publicacions (Disco 2000, Rockdelux, GO). Compagina la seva activitat com dj amb la seva tarca com a col·leccionista i direcció del segell discogràfic Fauni Gena.

Marc Piñol

Dj i productor associat al prestigiós segell Hivern Discs. Durant anys va ser resident en les nits del Nitsa a la Sala Apolo de Barcelona. Forma part dels duos C.P.I. al costat d’Hugo Capablanca i Quentin, al costat de John Talabot. És també un famós remixer i des de fa uns anys no para de girar actuant i punxant pels clubs més importants del món.

 
 
TALK SESSION

Vinils i so analògic des de diferents mirades

Divendres 24 de març. 19h

Espai: Artte (Muntaner, 83C)

Entrada gratuïta. Aforament limitat. 

Reserva prèvia a:  info@analoguefoundation.com

Amb: 

Breixo Martínez

Director i conductor del programa Canela en Surco d’ Scanner FM, és un dels DJs nacionals més eclèctics i respectats per tot el món.

Pedro Vian

Dj, productor i fundador del segell discogràfic Modern Obscure Music. Aquest passat any va publicar el seu primer LP, «Beautiful Things You Left Us For Memories».

Roger Rodes

Enginyer de so i productor. Fundador, al costat de Manu Guix, de l’estudi d’enregistrament Medusa Estudio. Com a productor musical ha produït a artistes com Macaco o Luz Verda (nominats dues vegades als Grammys Latinos), i ha treballat amb artistes com Joan Manel Serrat o Manolo García.

Marcos Juandó

Amb més de 20 anys d’experiència en la compra-venda de discos, Marcos Juandó ha estat una de les figures més respectades en l’àmbit discogràfic en tots els seus nivells.

 
 
 

LISTENING STATION.  Del 25 al 31 de març. Discos Paradiso (c/ Ferlandina 39, Barcelona)

FESTA D’INAUGURACIÓ: ZERO B2B MARC PIÑOL. 24 de març. De 22:30 a 2h. Espai Artte (Muntaner 83C). Entrada gratuïta. Aforamemt limitat. 

TALK SESSION: “VINILS I SO ANALÒGIC DES DE DIFERENTS MIRADES». 24 de març. 19h. Espai Artte (Muntaner 83C). Entrada gratuïta (reserva prèvia).