Àngel Llàcer torna a la Sala Gran del TNC per dirigir El temps i els Conway. L’obra és una producció pròpia del TNC i es podrà veure del 13 d’abril al 21 de maig a la Sala Gran

El TNC presenta El temps i els Conway, una obra de J.B. Priestley amb direcció d’Àngel Llàcer

– Àngel Llàcer torna a la Sala Gran del TNC per dirigir El temps i els Conway. L’obra és una producció pròpia del TNC i es podrà veure del 13 d’abril al 21 de maig a la Sala Gran.

– Les funcions dels dies 26 d’abril i 3 de maig seran per a centres educatius, a les 11 h; la funció del 21 d’abril comptarà amb un col·loqui postfunció; el 28 d’abril la funció serà accessible i amb visita tàctil prèvia a l’espectacle (touch tour), i el 29 d’abril se subtitularà la funció a l’anglès.

– United Agents és l’agència propietària dels drets de les obres de J. B. Priestley.


Àngel Llàcer dirigeix un clàssic que ens convida a viure la vida
Ens endinsem en la vida d’una família adinerada de Yorkshire, els Conway, durant el període d’entreguerres.
És l’any 1919 i la Kay, una de les filles, celebra el seu aniversari. Durant aquesta celebració, i mitjançant una peculiar utilització del temps, l’autor ens mostra com els membres d’aquesta acomodada família anglesa amb grans expectatives davant la vida acabaran sense aconseguir cap d’aquestes aspiracions.

Àngel Llàcer i Pinós, direcció de l’obra
Fa trenta anys Mario Gas, el meu gran mestre, ens obria les portes de casa els Conway en una recordada posada en escena per moltes generacions. Dues dècades són les que J. B. Priestley necessita per explicar-nos què passa en aquesta família, com el pas del temps modifica de manera inexorable les vides de les persones.

El temps ha volgut que dues dècades després de treballar per primera vegada amb la meva altra gran mestra, Carme Portaceli, sigui ella qui m’obri les portes de la Sala Gran per tornar la família Conway als escenaris, entrar de nou a casa seva, i descobrir plegats com aquests anys els han modificat.

Un espectacle ple de vida, d’amor, de somnis i frustracions. Com el teatre.
Potser sí que passat, present i futur conviuen alhora.