ÀNGELS BASSAS presenta l’exitós monòleg CIARA a l’EIXAMPLE TEATRE (del 12 al 18 de maig)

Durant tres úniques setmanes, del dijous 12 al diumenge 29 de maig

 

MARC_L~1

 

Us informem que, del 12 al 29 de maig, l’EIXAMPLE TEATRE presenta l’espectacle CIARA, l’aclamat monòleg de David Harrower interpretat per l’actriu Àngels Bassas.

 

CIARA, que va obtenir un gran èxit de crítica i públic la passada temporada en el Teatre Akadèmia, entre d’altres reconeixements ha estat candidat als Premis Max, i nominat als Premis de la Crítica de Barcelona i de l’AGT (Associació Gironina de Teatre).
Dirigit per Andrés Lima i Martí Torras, CIARA és tot un repte interpretatiu, un verdader exercici de virtuosisme actoral. Quasi un thriller on submergir-se en mots poètics i brutals. Una dona forta en un món d’homes, filla d’un reconegut criminal, una mena de “Padrino” a l’escocesa. Refugiada en el món de l’Art, aïllada de la delinqüència i del món gansgterià del seu pare, però finalment, l’herència vital i familiar que no pot defugir. Ella, com el quadre de La Geganta que impregna tota l’obra, acabarà despertant com la gran geganta que és…

 

CIARA es va estrenar l’agost 2013 al Fringe Festival d’Edimburg i es va endur el Premi Winner of a Scotsman Fringe First and Herald Angel Award del Festival. Posteriorment, Harrower, aclamat autor d’èxits com Blackbird o Ganivets a les Gallines, va conèixer personalment a Àngels Bassas i li va proposar estrenar CIARA a Catalunya, una peça que el dramaturg escocès va escriure originalment per a la seva amiga, la reconeguda actriu escocesa Blythe Duff, i que ara ha adaptat per a Bassas i a l’imaginari català.

 

D’altra banda, us recordem que Àngels Bassas està a punt de publicar la seva primera novel·la, Dona’t, finalista als Premis Josep Plà i que ella mateixa resumeix així: “Dóna’t” ens parla d’una actitud davant la vida que no és fàcil: la valentia de donar-se. Donar-nos, entregar-nos conscient i lliurement al desig, a l’amor, a la nostra feina, a la nostra vocació, als amics, al pas del temps…”