Antonio Díaz, El Mago Pop, i Sílvia Abril presentaran la gala de Catalunya Aixeca el Teló


  22 de setembre de 2020
  Teatre Victòria“Un món ple de teatres plens” serà el lema de la XIX edició de Catalunya Aixeca el Teló, la gala de presentació i inici de la temporada teatral 2020/2021 organitzada per la patronal de sales i teatres, ADETCA, conjuntament amb els Teatres Públics de Barcelona i l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC).

L’edició més especial d’aquesta gala anual se celebrarà el dimarts 22 de setembre de 2020, a les 21h, i estarà coproduïda per l’equip d’El Terrat i El Mago Pop. Es retransmirà per TV3 i comptarà amb una parella de mestres de cerimònies capaç de donar un missatge esperançador, amb sentit de l’humor i emoció: el reconegut il·lusionista Antonio Díaz, El Mago Pop, i l’actriu i presentadora Silvia Abril, que donaran pas a la temporada teatral més esperada de la nostra història teatral, després de 6 mesos de pràctica inactivitat als teatres.

El Teatre Victòria serà l’epicentre d’una nit màgica on, com sempre, res no serà impossible. I per això, comptarà amb la complicitat de teatres d’arreu de Catalunya per a omplir cada racó del nostre país de cultura. De teatre, arts de carrer, teatre familiar, circ, dansa… i ho farà espectacular, perquè no saben fer-ho d’una altra manera. Per tal que la gala sigui, en si mateixa, un gran espectacle que deixi bocabadat a tothom, i amb ganes de veure més i més a les seves platees.
 
És moment de tornar a actuar, de tornar a somiar.
Tornem a OMPLIR ELS TEATRES!  
Amb aquest CODI PROMOCIONAL podràs aconseguir entrades per 6€:  CAET20TGRUPS 

* Un cop escollides les localitats, podràs validar el codi promocional.
COMPRA ENTRADES