ExposicionesMúsica

APOLO PRESENTA ‘L’ESCENARI’, UNA RETROSPECTIVA FOTOGRÀFICA DELS ARTISTES QUÈ HAN PASSAT PER LA SALA EN ELS ÚLTIMS 75 ANYS (5 de març)

scenari’ és la primera de les quatre exposicions què programarà aquest any Apolo pel seu 75è aniversari 
Sota la premissa de les millors fotografies dels millors concerts dels millors fotògrafs, inaugurem la primera de les quatre exposicions dedicades al 75è aniversari de la Sala Apolo: L’escenari, una mostra de fotografies de concerts fetes a la Sala Apolo al llarg d’aquests 75 anys. Tres década on la fotografia, el fotoperiodisme i la cultura en general, han evolucionat i donat rellevància al que passava sobre els llistons de l’entarimat de l’Apolo.

Al hall de l’Apolo i al nou espai La (3) podrem evidenciar els canvis soferts així com les similituds en la música i la ciutat. Les tendències i modes lligant-se a les voluntats dels fotògrafs que, amb els seus objectius, han anat enfocant uns sons o altres.

 cdbd4830-c22f-4a3c-8be2-58e8addd2d62 (1)
Artistes: Hara Amorós, Dani Cantó, Carlota Figueras, Óscar Garcia, Rosario López, Xavi Mercadé, Ray Molinari, Jordi Oliver, Alberto Polo, Anna Álvarez Ortega i Jordi Vidal
Hora: 19h
Lloc: La 3 d’Apolo i Hall
APOLO 75è ANIVERSARI, UN ANY DE CELEBRACIÓ

Aquest 2018 Apolo compleix 75 anys i ho celebra amb un any de programació especial amb l’objectiu de mostrar la seva història sota el lema “Tot canvia. Res canvia”.

En aquest sentit la sala amplia la seva proposta artística i presenta, entre moltes altres activitats, un cicle de quatre exposicions fotogràfiques en què explica les vivències de la sala des de diferents punts de vista: L’escenari, Cartellisme d’Apolo, 75 Anys cremant pista i Apolo l’atracció de Paral·lel. També programa una sessió de xerrades sobre la música en la cultura contemporània, a La 3 d’Apolo; estrena el documental ‘La Joventut Balla’, dirigit per Marc Crehuet i llança el llibre ’75 Anys sense parar de Ballar’, una recopilació de vivències de la sala recollides per la historiadora Eva Espinet.

ESP
APOLO PRESENTA ‘EL ESCENARIO’, UNA RETROSPECTIVA FOTOGRÁFICA DE LOS ARTISTAS QUE HAN PASADO POR LA SALA EN LOS ÚLTIMOS 75 AÑOS
‘El escenario’ es la primera de las cuatro exposiciones que programará este año Apolo por su 75 aniversario
Bajo la premisa de las mejores fotografías de los mejores conciertos de los mejores fotógrafos, inauguramos la primera de las cuatro exposiciones dedicadas al 75 aniversario de Sala Apolo: El escenario, una muestra de fotografías de conciertos hechas en Sala Apolo a lo largo de estos 75 años. Tres década donde la fotografía, el fotoperiodismo y la cultura en general, han evolucionado y dado relevancia a lo que pasaba sobre las tablas de Apolo.

En el hall de Apolo y en el nuevo espacio La (3) podremos evidenciar los cambios sufridos así como las similitudes entre la música y la ciudad. Las tendencias y modas se entrelazan con las voluntades de los fotógrafos que, con sus objetivos, han ido enfocando unos sonidos u otros.

Artistas: Hara Amorós, Dani Cantó, Carlota Figueras, Óscar Garcia, Rosario López, Xavi Mercadé, Ray Molinari, Jordi Oliver, Alberto Polo, Anna Álvarez Ortega y Jordi Vidal
Hora: 19h
Lugar: La 3 de Apolo y Hall
APOLO 75 ANIVERSARIO, UN AÑO DE CELEBRACIÓN

Este 2018 Apolo cumple 75 años y lo celebra con un año de programación especial con el objetivo de mostrar su historia bajo la lema “Todo cambia. Nada cambia”.

En este sentido la sala amplía su propuesta artística y presenta, entre otras muchas actividades, un ciclo de cuatro exposiciones fotográficas en el que explicará las vivencias de la sala desde diferentes puntos de vista: El escenario, Cartelería de Apolo, 75 Años quemando pista y Apolo la atracción de Paralelo. También programa una sesión de charlas sobre la música en la cultura contemporánea, en La 3 de Apolo; estrena el documental ‘La Juventud Baila’, dirigido por Marc Crehuet y lanza el libro ’75 Años sin parar de Bailar’, una recopilación de vivencias de la sala recogidas por la historiadora Eva Espinet.