Aquest estiu viatja a l’Antic Egipte amb els Casals d’Estiu del Museu Egipci de Barcelona

Aquest estiu viatja a l’Antic Egipte amb els Casals d’Estiu del Museu Egipci de BarcelonaEnguany els participants s’endinsaran a l’Antic Egipte coneixent la seva cultura i els seus faraons, déus i animals sagrats més importantsTotes les activitats del Casal (tallers, activitats de coneixença, visites, descobriment de peces del Museu)  es duran a terme complint amb totes les mesures de seguretat sanitària segons la normativa COVID-19.
Tornen els Casals d’Estiu del Museu Egipci de Barcelonaperquè els més petits facin aquest estiu un viatge a l’Antic Egipte a partir d’activitats que es duran a terme al Museu. 

Enguany, els participants podran descobrir l’apassionant món dels antics egipcisendinsant-se en els seus temples i el món funerari amb les seves piràmides i mòmies, coneixent els faraons, déus i animals més importants, i desxifrant l’escriptura jeroglífica i els seus misteris.

Les activitats, adreçades a nens i nenes de 7 a 11 anys, seran setmanals i en horari de 9:00h a 16:00h. Cada dia estarà dedicat a una temàtica diferent:

Dilluns: “Cleòpatra i els temples ptolemaics
”Dimarts: “Piràmides i els seus constructors. Imhotep
”Dimecres: “Mòmies. Descobreix Tutankhamon
” Dijous: “L’escriptura jeroglífica i els seus misteris
”Divendres: “Animals i déus a l’Antic Egipte”

El nombre màxim de participants en cada torn serà de 15 nens i nenes. Seran grups estables «bombolla» durant tota la setmana.

Els torns segons setmanes:Torn A: del 5 al 9 de juliol de 2021.Torn B: del 12 al 16 de juliol de 2021.Torn C: del 19 al 23 de juliol de 2021.

Els participants hauran de dur el dinar de casa i el Museu Egipci oferirà les begudes. Tant els àpats com les activitats que siguin possibles es realitzaran a la terrassa del Museu, la qual serà d’ús exclusiu pel Casal.
A més també es disposarà de possibilitat de servei d’acollida al matí i a la tarda.

El Museu aplicarà totes les mesures sanitàries i el Protocol de Seguretat establerts per la normativa Covid-19 com la presa de temperatura a l’entrada, rentat de mans, ventilació dels espais i desinfecció dels materials.
També caldrà que els nens i nenes duguin de casa mascaretes de recanvi.

El preu del Casal és de 180€ la setmana completa i en el cas dels socis del Club Júnior del Museu es podran beneficiar d’un 25% de descompte obtenint un preu de 135€.

 
Les inscripcions als diferents torns del Casal d’Estiu es poden fer mitjançant el web del Museu Egipci: https://www.museuegipci.com/ca/cursos-i-activitats/nens-i-families/

Les places són limitades, t’hi apuntes?