Aquest Nadal, un munt de superactivitats gratuïtes, amb el carnet del Super3

 

A punt de començar les vacances escolars de Nadal, els súpers podran gaudir gratuïtament de noves activitats fent servir el carnet del Super3. A més de les habituals, podran assistir a representacions d’”Els Pastorets”, a espectacles musicals, de teatre i de circ, així com practicar esquí nòrdic a diverses estacions d’esquí catalanes. D’altra banda, aquest cap de setmana del 15 i 16 de desembre hi haurà el “Supercapdesetmana al parc d’atraccions”, amb accés gratuït al Tibidabo, i, el dissabte, els súpers podran participar en l’acció solidària “Posa’t la gorra”, de suport als nens i nenes amb càncer.

 

S’acosten les vacances de Nadal i tots els súpers podran gaudir gratuïtament de noves activitats fent servir el carnet del Super3, a més de les ja habituals. N’hi ha més de 150 repartides per tot el territori i totes són completament gratuïtes. Totes aquestes activitats es poden consultar al web del Super3, super3.cat, i a l’app Super3 Carnet.

 

A banda de les propostes habituals, durant aquestes festes els súpers podran assistir gratuïtament a les representacions d’”Els Pastorets” del barri de Sants de Barcelona, la Palma de Cervelló, l’Ametlla de Merola i Igualada. I seguint amb la tradició, el carnet del Super3 també els donarà accés gratuït a les representacions del Pessebre Vivent de Corbera del Llobregat i a les exposicions de pessebres repartides per tot Catalunya.

 

Pel que fa a l’esport, els súpers podran practicar esquí nòrdic a les estacions de Tavascan, Guils-Fontanera, Aransa, Lles, Sant Joan de l’Erm, Tuixent-La Vansa i Viròs-Vallferrera.

 

Aquest mes de desembre, els súpers també podran assistir a l’Auditori de Barcelona als concerts familiars “Planeta Clarinet” (dies 15 i 16), “Ma, Me, Mi, Mozart” (dies 28 i 29) i “Vine a cantar Rumba amb… Los Sarandongos” (dia 29), així com a l’espectacle de música i màgia “Zas”, que es representa al Teatreneu de Barcelona. I el 23 de desembre, els súpers podran berenar i presenciar l’espectacle de teatre musical “El petit Dalí”, a l’Auditori de Cornellà, i gaudir de l’obra “El conte de Nadal, el musical”, una adaptació musical del clàssic de Charles Dickens que es representarà al Teatre Romea de Barcelona.

 

I els amants del circ, a més d’assistir a les representacions del Circ Històric Raluy, podran descobrir, el 22 de desembre, el muntatge “Circ de l’Any”, una proposta original i creativa que es representarà al Centre Cultural Terrassa.

 

“Posa’t la gorra”

Dissabte, els súpers podran anar al Parc de la Ciutadella i participar, un any més, en l’acció solidària “Posa’t la gorra”, de suport als nens i nenes que pateixen càncer. Els assistents podran gaudir d’un matí ple d’actuacions, música i activitats. La gorra continuarà sent la protagonista indiscutible de la campanya i necessària per participar en les activitats.

 

“Supercapdesetmana al parc d’atraccions” al Tibidabo

Aquest cap de setmana del 15 i 16 de desembre, els súpers podran accedir totalment gratis a les instal·lacions del Tibidabo,  a Barcelona, i gaudir del “Supercapdesetmana al parc d’atraccions”.

 

Tant dissabte com diumenge, els súpers que presentin el carnet del Super3 a l’entrada del Parc d’Atraccions del Tibidabo hi tindran l’accés gratuït, si van acompanyats d’un adult que compri una entrada general.

 

Durant aquest “Supercapdesetmana al parc d’atraccions”, a més de divertir-se sense límit amb les més de 25 atraccions que té el parc per a totes les edats, els súpers podran assistir a diversos espectacles que es representen a diferents espais de les seves instal·lacions.

 

 

image007 (1)