Aquest novembre La Paloma vibrarà amb les sessions de Bongo Lounge i Poly-Rythmo Club

La segona Bongo Lounge de la temporada se celebra aquest dissabte 4 de novembre amb Jesús Jodar i Albert Cohen de Magnetizm com a convidats especials 

DJ Nickodemus, un dels DJ’s més prestigiosos de la World Music, és el cap de cartell de la sessió Poly-Rythmo Club de l’11 de novembre 

Les entrades dels dos esdeveniments ja estan disponibles al web de la Paloma 
 
 

La Paloma ha reobert aquest any la temporada amb més força que mai. Balls de saló, concerts i sessions de club, entre altres esdeveniments, han omplert la sala de festa, energia i sobretot, bona música. Aquest novembre continuem amb una programació de luxe. El pròxim dissabte 4 de novembre se celebrarà la segona Bongo Lounge de la temporada, amb la participació dels reconeguts DJ’s Jesús Jodar i Albert Cohen de Magnetizm i el dissabte 11 de novembre retornarà el Poly-Rythmo Club, una festa tropical que s’ha convertit en una tradició en l’escena musical de Barcelona, transformant la pista de ball en una autèntica discoteca del groove de la mà del prestigiós DJ Nickodemus.  
Les entrades dels dos esdeveniments ja estan disponibles al web de La Paloma. 
 
Bongo Lounge 
 
El pròxim dissabte 4 de novembre a les 23h se celebrarà la segona Bongo Lounge de la temporada. Els assistents tindran el plaer de ballar al so d’un autèntic conglomerat d’estils musicals: des del house fins a l’afrolatin, passant pel funk o el disco. En aquesta sessió comptarem amb els productors i DJ’s Jesús Jodar i Albert Cohen de Magnetizm, procedents de les escenes musicals de Londres i Eivissa. 
 
A més, es comptarà amb els DJ’s residents i fundadors de la festa, els Dope Brother, Professor Angel Dust i Diego Delippo; amb el gran DJ Xavi Pum i amb l’Afrolatin Jam All Stars Orquesta, que farà vibrar als assistents amb música en viu. Per si l’espectacle no fos prou, ballarins, músics i visuals s’uniran a l’escenari per acabar d’arrodonir una experiència inoblidable. 
 
Les entrades ja estan disponibles al web de la Paloma. 
 
El line up al detall: 
Jesús Jodar i Albert Cohen | Són els artistes convidats, un llegendari duo de productors i DJ’s procedents de les vibrants escenes musicals d’Eivissa i Londres. Són residents de la Cova Santa Ibiza, una prestigiosa sala del Grup Amnesia.  

Professor Angel Dust | DJ, músic i productor. Cofundador de la mítica Bongo Lounge a la sala La Paloma i pioner de l’escena tropical a Barcelona. Va consolidar la cultura de club durant els anys 90 i 2000 dotant els seus projectes d’una poderosa identitat llatina. 

Diego Delippo | DJ de l’escena barcelonina i cofundador de la Bongo Lounge a la sala La Paloma. Les seves llegendàries sessions han deixat empremta al llarg dels anys, el seu freestyle et porta des de l’afrolatin i el funk fins a l’electrònica més groovy, el disco i el house. 

Xavi Pum | Va començar la seva carrera l’any 1994 tocant al Bar La Boite i Mas i Mas de Barcelona. Des de llavors, ha jugat als millors clubs i locals de l’Àrea de Barcelona i llunyans. Va cocrear la JazzHouse Band Mongibello i el 1999 va fer la música per a totes les botigues de TVOE del món i per a totes les botigues i showrooms Colcci europees. El 2009 va barrejar el primer Cd d’Opium Recordings: Party. 

Afrolatin Jam All Stars Orquesta | Un projecte col·lectiu i festiu d’interpretació i creació musical que busca crear sinergies i generar unió entre amants de la salsa que recull sota aquest nom una gran quantitat de colors i gèneres musicals afrocaribenys. 
 
Poly –Rythmo Club 
 
Poly-Rythmo Club és conegut per ser una experiència musical única que combina ritmes de disco, house, Afrobeat, Highlife, Champeta, Zouk, Soca, Kwaito, edits brasilers i música tropical en un entorn incomparable. L’11 de novembre la sessió aterra a l’escenari de La Paloma per convertir la sala en la festa disco tropical que ja és una tradició a l’escena musical barcelonina, de la mà d’un dels dj’s més prestigiosos d’arreu: Nickodemus.  
 
L’esdeveniment, que comença a les 18h en una sessió de tarda, promet una experiència única. A banda de Nickodemus, també es podrà gaudir de l’espectacle de Sonido Tupinamba, la fundadora de Poly-Rythmo Club i Arnau Obiol, un artista local que, a més, està darrere del projecte Velmondo. 
 
Les entrades ja estan disponibles a la web de la Paloma. 
 
 
Més sobre els artistes: 
 
Nickodemus | Nick DeSimone és el DJ i productor més prestigiós de la World Music. El so del novayorquès, recòrre ritmes de l’Índia, els Balcans, l’Orient Mitjà, l’Àfrica, el Brasil, Colòmbia, el Carib, New Orleans i, òbviament, Nova York. L a seva mítica festa Turntables on the Hudson és una llegenda i al seu currículum trobem remescles d’artistes com Billy Holiday, Nina Simone, Bebel Gilberto o Thievery Corporation. 
 
Sonido Tupinamba | La fundadora de Poly-Rythmo Club, nascuda als Andes argentins i resident a Barcelona, és una incansable exploradora de ritmes africans i llatinoamericans. El seu estil fusiona la calor tropical amb els sons ballables del disco, el funk i el house. 
 
Arnau Obiol | Artista local darrere del projecte Velmondo. Multiinstrumentista i dissenyador musical que ha tocat en innombrables bandes de rock i que es mou abastant, en el seu espectre musical, estils com l’electrònica dels anys 70, dub, krautrock, industrial, ambient o post-punk.