AQUESTA SETMANA DOS CONCERTS D’ELISABET FRANCH A BARCELONA (18 i 21 de febrer)

 

AQUESTA SETMANA DOS CONCERTS

D’ELISABET FRANCH A BARCELONA

 elisabet_franch_sergei_narinsky

 

 

Barcelona, 15 de febrer de 2016. Al llarg d’aquesta setmana, la flautista Elisabet Franch tocarà en dos espais emblemàtics de Barcelona, oferint la seva mestria interpretativa a través d’un repertori de peces per a flauta, arpa i trio de corda.

 

El primer concert tindrà lloc el dijous 18 a les 19 hores i forma part del I Cicle de Música Catalana al Palau Güell. El recital estarà format per les obres “Chant de Linos” d’André Jolivet, i “Diàleg” de Joan Manén, així com per “Entre deux” de Jordi Cervelló, partitura que es podrà sentir per primera vegada en primícia en aquest concert. La vetllada, començarà amb una visita al Palau i acabarà amb un col·loqui amb els músics, moderat per Pere-Andreu Jariod. El Cicle, promogut pel Palau Güell, compta amb la direcció artística de l’Associació Joan Manén i té com a objectiu difondre música catalana de qualitat en espais singulars i íntims.

 

El segon concert de l’Elisabet Franch serà l’encarregat d’obrir el 5è Cicle de Música Catalana Joan Manén el diumenge 21 a les 19 hores a l’Ateneu Barcelonès. El repertori escollit per a aquesta ocasió serà el mateix que en el del concert anterior, tot i que s’executaran també obres com “Cançó francesa” per a flauta i arpa d’Alberto Garcia Demestres o la “Tocatta per a flauta” de Ricard Lamote de Grignon.

 

Tot i la seva joventut, la solidesa de la seva carrera professional ha dut a l’Elisabet Franch a ser considerada una de les flautistes amb més projecció internacional, així com també una de les més sol·licitades per les principals orquestres d’arreu del món. Prova d’això són les distincions que ha rebut al llarg de la seva carrera, com el recent Primer Premi en el Concurs International Woodwinds and Brass Competition 2015, on també va rebre la distinció del jurat, fet que li permetrà fer un recital a la sala Weill Hall del Carnegie Hall (New York), previst pel dia 1 de maig del 2016.

 

Properament, Elisabet Franch presentarà a la premsa i al sector el seu primer disc, Gypsy Airs, amb el qual comença la carrera com a solista.