Arrenca SALA BCN – Música al Castell de Montjuïc, les sales de concerts a l’aire lliure

COMENÇA A SONAR LA MÚSICA DE SALA BARCELONA AL CASTELL DE MONTJUÏC

 
Dijous concert inaugural de Clara Peya i després una sessió de la DJ Metralleta Selecta (entrades exhaurides)

Divendres Papa Topo en directe acompanyats d’Evripidis and His Tragedis i una sessió del mític DJ barceloní Nacho Ruiz

Dissabte és el torn dels Cala Vento que també han penjat el cartell d’entrades exhaurides i Ultra-local DJ’s seran els encarregats d’amenitzar la vetllada

Diumenge tindrem flamenc de la mà de Los Aurora i DJ Mamayé per tancar la primera setmana del cicle Sala Barcelona
Barcelona, 30 de juny de 2020.- La música en directe torna a sonar a diferents racons de la Ciutat Comtal i dijous arranca Sala Barcelona – Música al Castell de Montjuïc que portarà més de 60 actuacions de dijous a diumenge durant els mesos de juliol i agost al Pati d’Armes del Castell de Montjuïc. 

El cicle s’inaugura amb les entrades exhaurides de la Clara Peya, amb un concert molt especial, l’últim de la gira del seu últim disc ‘Estómac’. Un àlbum a cavall del jazz, el pop i l’electrònica, un viatge musical i visceral a la recerca de l’amor en la seva essència més bàsica. Tretze cançons per construir ponts entre el cor i les entranyes. Després del concert tindrem una sessió de la DJ Metralleta Selecta que ens portarà sons de salsa dels anys ’70 fins a l’actualitat, cumbias, guaracha, pachanga i ritmes afro-llatins. 

Divendres és el torn del directe de Papa Topo i la seva fàbrica de melodies hiper-enganxoses, a mig camí entre la urgència d’Helen Love, la immediatesa de La Casa Azul o la senzillesa de Regaliz. Abans tindrem en concert a l’artista atenès establert a Barcelona, Evripidis and His Tragedis, que té algunes sorpreses preparades per pujar sobre l’escenari. Per a la fi de festa, una sessió del mític DJ barceloní Nacho Ruiz que segur estarà carregada de hits. 

Els Cala Vento també han penjat el cartell d’entrades exhaurides pel concert de dissabte, aquesta rara avis del nostre panorama musical venen amb el seu últim disc ‘Balanceo’ sota el braç per fer-nos vibrar amb la seva formació de duo de guitarra, bateria i veus que pot sonar com una rabiosa banda de cinc membres. Els Ultra-local DJs seran els encarregats de punxar temes després del concert i poder gaudir de la nit de dissabte a un lloc emblemàtic de la ciutat. 

I diumenge és el torn del flamenc amb el directe de Los Aurora, un grup de talents sorgits de l’Escola Superior del Taller de Músics que venen amb el bailaor Jose Manuel Álvarez. La formació porta les composicions a un terreny proper al jazz i al flamenc, allunyant-se del clàssic però conservant-ne la identitat. En acabar el concert tindrem a DJ Mamayé per tancar la jornada amb una sessió ben variada.  


Tots els concerts seran amb el públic assegut. Els grups d’amics i/o familiars que realitzin la compra d’entrades de manera conjunta (en una mateixa operació bancària, fins a un màxim de 8 entrades), podran acomodar-se juntes en les localitats habilitades a l’espai, sempre que arribi tot el grup alhora, ja que és imprescindible que entrin juntes. Si no, no serà possible garantir que estigui el grup junt.

 
PROGRAMACIÓ ARTÍSTICA JULIOL

2 de juliol – Clara Peya + DJ Metralleta Selecta
3 de juliol – Papa Topo + Evripidis and His Tragedis + Nacho Ruiz
4 de juliol – Cala Vento + Ultra Local DJs
5 de juliol – Los Aurora + DJ Mamayé
9 de juliol – Da Souza + Marialluïsa
10 de juliol – Hidrogenesse + DJ Elsa de Alfonso
11 de juliol – The Zephyr Bones + Medalla + Raquel Bang Bang
12 de juliol – Barcelona Gipsy Balkan Orchestra (BGKO) + DJ Grounchoo
16 de juliol – A Contra Blues
17 de juliol – Vàlius 10è aniversari
18 de juliol – Cora Novoa + Fatamorgana + Guay!
19 de juliol – The Black Barbies + DJ Mamayé
23 de juliol – Tarta Relena
24 de juliol – Los Retrovisores + The Penguins + Upload DJs
25 de juliol – River Omelet
26 de juliol – Niño de Elche
30 de juliol – b1n0 & FR13ND5 + PHOAC + John Heaven DJ
31 de juliol – Fundación Tony Manero + DJ Much Boogaloo
 
PROGRAMACIÓ ARTÍSTICA AGOST: 

1 d’agost – Belgrado + SDH + Cancer 28 DJ
2 d’agost – Joana Serrat & The Great Canyoners + Anna Andreu
6 d’agost – Los Tiki Phantoms + The Lizards 
7 d’agost – Tversky + AKKAN + Luis Costa & Coco The Coconut
8 d’agost – Putilatex + Samantha Hudson
9 d’agost – Las Bajas Pasiones
13 d’agost – Mourn + Chaqueta de Chandal
14 d’agost – Playback Maracas + Olympic Flame + DJ (O.D.O.O)
15 d’agost – Yawners + DJ Amable
16 d’agost – Queralt Lahoz + Lil Russia & Jahzzmvn + The Rigodonians
20 d’agost – ’77 playing Black Sabbath + Dra. Feelgood
21 d’agost – Brighton 64 + The Rhythm Treasures  
22 d’agost – La Guapachosa + Balkumbia + DJ Grounchoo
23 d’agost – Nakany Kanté
27 d’agost – Nueva Vulcano + Aliment
28 d’agost – AWWZ (Live) + CARLA + Titi Calor DJ
29 d’agost – Velvet Candles + Los Torontos
30 d’agost – Ladilla Rusa + Pixel de Stael + Pin & Pon DJs
 
I encara queden alguns DJs pendents de confirmació!


Mesures sanitàries a Sala Barcelona

S’articularan els mitjans necessaris per a dirigir els fluxos de públics cap a la taquilla, lloc d’actuació, banys i espais d’ús comú, garantint la no interferència entre sentits d’entrada-sortida / anada-tornada, així com la distància de separació mínima d’un metre entre corredors, sempre que sigui possible, evitant aglomeracions.

Caldrà vetllar pel manteniment de distàncies de seguretat, tant en les taquilles com en els accessos a l’espai. Es col·locaran en les entrades de l’espai, a la disposició del públic, dispensadors de gel hidroalcohòlic, amb activitat viricida. Així mateix, la sortida
del públic, al final dels concerts, ha de realitzar-se de manera escalonada per zones, garantint la distància entre persones.

Durant el procés d’acomodació al Pati d’Armes, s’exigirà al públic l’ús de mascaretes com a mesura complementària, ja que podria ser difícil respectar la distància de seguretat entre espectadors fins estar asseguts. S’acomodarà als espectadors segons
la disponibilitat d’aforament permesa per llei.