ARRIBA EL 55 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA

 

 
 
 

ARRIBA EL 55 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA

Música, dansa, teatre i molt més aquest estiu a Sant Feliu de Guíxols

 portafe

 

Avui s’ha presentat l’edició 55 del Festival Porta Ferrada. Per nosaltres és una data significativa que ens obliga a estar a l’alçada de la història del degà dels festivals catalans. Venim de batre rècords a l’edició anterior, èxit que hem aconseguit després de tres anys de molta feina amb TheProject al capdavant del festival. El cartell inclou propostes artístiques per a tots els gustos, de la música més culta a la més pop, de l’humor a la dansa i de la tradició a l’avantguarda. Una aposta immillorable per gaudir de la cultura escènica en un entorn privilegiat i viure l’estiu a Sant Feliu.

LA PROGRAMACIÓ

Inaugurarem amb un espectacular cap de setmana intens, molt musical i jazzístic de la mà de tres parelles excepcionals:Toquinho & Maria CreuzaMichel Camilo & Tomatito i ChickCorea & Béla Fleck. Aquests tres concerts s’inclouen a l’abonament Tot Jazz, que permetrà gaudir de les 3 vetllades per només 98 €.

Als ja anunciats concerts a l’Espai Port de Jamie CullumUB40, Fangoria + La UniónZucchero i  Love of Lesbian, s’afegeixen grans noms de l’escena com RobeRosarioAntonio Orozco,Jarabe de Palo + QuercusLa Oreja de Van GoghEls Amics de les Arts + Animal i Vanesa Martín.

Sant Feliu tornarà a riure amb Singlot, el festival d’humor dirigit per Andreu Buenafuente i que un dia va arribar per quedar-se entre nosaltres. Enguany arriba a la seva tercera edició.

La música clàssica estarà representada als concerts de Manel Esteve i Sarah Chang & Quartet Gerhard que es faran a l’Església del Monestir de Sant Feliu. La dansa amb l’estrena deCarmen de la nostra estimada Compañía de Victor Ullate a l’Espai Port i el captivador Kemp Dances de Lindsay Kemp –mestre escènic de David Bowie i Kate Bush, entre d’altres- al Teatre Auditori Municipal. Pels més menuts tindrem xerinola en família amb la Damaris Gelabert a l’Espai Port.

Continuarem amb programació al Village de l’Espai Port, acompanyant l’oferta gastronòmica que, un any més, anirà a càrrec del restaurant Els Tinars.

La programació que us presentem significa per nosaltres la consolidació d’un projecte que promet ser el referent cultural de l’estiu a la Costa Brava, en el que ens marquem l’objectiu d’arribar als 40.000 espectadors. El pressupost d’enguany puja a 1.400.000 € dels que el 30% són d’aportació pública. La resta prové del patrocini privat -que puja considerablement- i de la venda d’entrades.

Entrades avui a la venda a les 16.00h

portaferrada.cat

Premsa> Francesc Xavier Sánchez fxsanchez@lamosca.com / 649418682
Comunicació> Xènia Rafí xrafi@theproject.es / 670280779

_____________________________________________

 

 

LLEGA EL 55 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA

Música, danza, teatro y mucho más este verano en Sant Feliu de Guíxols

Hoy se ha presentado la edición 55 del Festival Porta Ferrada. Para nosotros es una fecha significativa que nos obliga a estar a la altura de la historia del decano de los festivales catalanes. Venimos de batir récords en la edición anterior, éxito que hemos conseguido después de tres años de mucho trabajo con TheProject al frente del festival. El cartel incluye propuestas artísticas para todos los gustos, de la música más culta a la más pop, del humor a la danza y de la tradición a la vanguardia. Una apuesta inmejorable para disfrutar de la cultura escénica en un entorno privilegiado y vivir el verano en Sant Feliu.

LA PROGRAMACIÓN

Inauguraremos con un espectacular fin de semana intenso, muy musical y jazzístico de la mano de tres parejas excepcionales:Toquinho & Maria Creuza, Michel Camilo & Tomatito y Chick Corea & Béla Fleck. Estos tres conciertos se incluyen al abonoTot Jazz que permitirá disfrutar de las 3 veladas por sólo 98 €.

A los ya anunciados conciertos en el Espai Port de JamieCullumUB40, Fangoria + La UniónZucchero y Love of Lesbian, se añaden grandes nombres de la escena como Robe,RosarioAntonio Orozco, Jarabe de Palo + QuercusLa Oreja de Van GoghEls Amics de las Arts + Animal y Vanesa Martín.

Sant Feliu volverá a reír con Singlot, el festival de humor dirigido por Andreu Buenafuente y que un día llegó para quedarse entre nosotros. Este año llega a su tercera edición.

La música clásica estará representada en los conciertos deManel Esteve Sarah Chang & Quartet Gerhard que se harán en la Iglesia del Monasterio de Sant Feliu. La danza con el estreno de Carmen de nuestra querida Compañía de Victor Ullate en el Espai Port y el cautivador Kemp Danzas de Lindsay Kemp -maestro escénico de David Bowie y Kate Bush, entre otros- en el Teatro Auditorio Municipal. Para los más pequeños tendremos diversión en familia con Damaris Gelabert en el Espai Port.

Continuaremos con programación en el Village del Espai Port, acompañando la oferta gastronómica que, un año más, correrá a cargo del restaurante Els Tinars.

La programación que presentamos significa para nosotros la consolidación de un proyecto que promete ser el referente cultural del verano en la Costa Brava, en el que nos marcamos el objetivo de llegar a los 40.000 espectadores. El presupuesto de este año asciende a 1.400.000 € de los que el 30% son de aportación pública. El resto proviene del patrocinio privado -que sube considerablemente- y de la venta de entradas.

Entradas hoy a la venta a las 16.00h.

portaferrada.cat