Arriba el primer festival dedicat a les patates braves a Barcelona 8 i 9 d’octubre el Poble Espanyol

Arriba el primer festival dedicat a les patates braves a Barcelona

El 8 i 9 d’octubre el Poble Espanyol celebra la 1a edició del Mahou Bravas Fest Barcelona, el primer festival street food dedicat a les patates braves

10 dels millors restaurants de tapes de Barcelona oferiran les seves patates braves en un esdeveniment en el qual també hi haurà música en directe, tallers, sortejos i altres activitats

El festival culminarà amb la selecció de les millors braves de Barcelona, premi atorgat pel vot dels assistents i un jurat format per professionals de gran reconeixement de l’àmbit gastronòmic

L’entrada al Mahou Bravas Fest és gratuïta per a residents a Catalunya, amb aforament limitat que es completarà per ordre d’arribada.


Barcelona, setembre de 2022 – El 8 i 9 d’octubre el recinte de Montjuïc tornarà a ser el punt de referència dels amants dels esdeveniments gastronòmics en aquesta primera edició del Mahou Bravas Fest Barcelona, on es trobaran les millors braves de Barcelona juntes en un sol espai. 


Durant tot el cap de setmana, 10 restaurants emblemàtics de la ciutat cuinaran les seves patates braves i altres tapes a l’Hivernacle de la Plaça Major del Poble Espanyol: Bar Córdoba, Bar Tomás, Casa Díaz BCN, La Esquinica, La Porca, Melosa, Mitte, Montesquiu, Senyor Vermut, Ten’s Tapes Restaurant. Cada tapa de braves es maridarà amb una cervesa Mahou diferent


L’accés al Mahou Bravas Fest és gratuït per a residents a Catalunya, amb aforament limitat que es completarà per ordre d’arribada, i totes les degustacions de braves tindran un preu de 3€. L’accés a l’esdeveniment inclou la visita a tot el Poble Espanyol.


Premi a les millors braves de Barcelona amb un jurat de luxe


Durant tot el cap de setmana els restaurants oferiran la seva tapa de braves i el públic assistent tindrà l’oportunitat de valorar, d’entre totes aquelles que hagi tastat, la seva preferida. 


D’altra banda, un jurat format per grans professionals del sector gastronòmic també valorarà tots els participants: Cristian Sánchez (bloguer @topfoodbcn), Edu González (youtuber i bravista @edualacarta), Fran López (xef del Xerta Restaurant, amb una Estrella Michelín), Mònica Escudero (periodista, editora i coordinadora a El Comidista) i Susana Aragón (xef del restaurant Cèntric Gastro).


El festival culminarà amb la selecció de les millors braves de Barcelona, i es lliuraran dos premis: un atorgat pel vot dels assistents i un pel vot del jurat expert.


Un esdeveniment que va més enllà de les braves


Els participants oferiran també una tapa estrella del seu local (d’entre 5€ i 10€, segons el restaurant). Aquesta tapa no anirà a concurs, però completarà l’experiència dels visitants i farà les delícies dels paladars més exigents.


L’experiència gastronòmica es complementarà amb música en directe, DJs i sortejos com el Passaport Braves, on els assistents tindran la possibilitat de guanyar el seu pes en cervesa Mahou 5 Estrelles si aconsegueixen tots els segells dels restaurants. A més, es realitzaran altres activitats de la mà del xef i somelier Francisco Vicente (concursant de top chef España 2014)


Un festival únic, en un espai únic


Mahou Bravas Fest Barcelona es durà a terme al Poble Espanyol de Barcelona, el recinte emblemàtic de Montjuïc que es manté ferm en el seu compromís d’oferir activitats culturals i d’oci per a tots els públics en un espai monumental i històric, únic a Barcelona.

Més informació a www.poble-espanyol.com i a www.bravasfest.com