Arriba Scratch A L’OffLaVillarroel a partir del 28 de març

Clara Mingueza comparteix l’emoció que sent encarnant aquest personatge: «El que té de meravellós són les seves contradiccions.  Ella acaba sentint molta culpabilitat perquè el món la fa culpable. Per  mantenir aquest estatus ha de mostrar una part agressiva i hi ha un moment en què ja no pot més. Sota la màscara només existeix la Laura, una noia que només busca que l’estimin i que l’estimin bé. El viatge que fa és d’una complexitat molt interessant.»

Paula Jornet ha aportat la composició musical acústica, les melodies índies que el personatge de la Laura compon mentre somnia amb una vida diferent.
«Em va fer moltíssima il·lusió que em demanessin formar part d’aquest projecte. És un paper molt valent. Les cançons en acústic són la cara més íntima, més personal i més crua de DJ Laureen. En Dani va aportar els versos i jo els vaig musicalitzar, buscant quelcom de senzill, que no simple, més en acord amb el recolliment que busca el personatge. Per entendre algú has de veure totes les seves cares i jo suggereixo la seva veu interior.»

Scratch només farà 10 representacions a La Villarroel abans de sortir de gira. Davant de la pregunta de si, tenint en compte la vigència de la temàtica, l’obra havia generat molt d’interès per part dels programadors, Meyer ha contestat: «És que mai ens vam plantejar una altra opció que no fos La Villarroel. La Tania Brenlle sempre busca textos punyents i actuals, noves dramatúrgies catalanes que interpel·lin al públic. Que siguin interessants. Per nosaltres, aquesta sala és com tornar a casa.»
Scratch es representarà a partir del dimarts 28 de febrer de 2023 a La Villarroel.

Sinopsi 
A SCRATCH una DJ ens explicarà, a ritme de sessió de música electrònica, el seu món i les seves experiències. Veurem com és el seu dia a dia, tant al món de la nit, com a casa seva amb la seva parella. I descobrirem el seu anhel més amagat de tornar a tocar la guitarra, tenir la seva pròpia veu, de ser compositora indie.

Posarà en conflicte les conseqüències de l’exposició social, els pactes dels flirtejos de la nit, els límits permesos a les dones en la sexualitat i la seducció i els possibles malentesos, dubtes i les contradiccions en les decisions pròpies.

Són totes vàlides? Han de ser permanents o poden canviar instant rere instant? I sobretot, som capaços, com a espectadors/societat, d’acceptar-les sense prejudicis?