ART & VENTA # 5 La Plataforma, galeria d’art i estudi de producció (c / Pujades 99) dijous 26 de novembre

art-FAce2-640x356

 

 

 

 

 

A LA PLATAFORMA GALERIA D’ART I ESTUDI DE PRODUCCIÓ

INAUGURACIÓ DIJOUS 26 DE NOVEMBRE A LES 19:00 H Del 20.11.2015 > 27.02.2016

La Plataforma Galeria d’art contemporani i estudi de producció programa anualment Arte & Venta, exposició col·lectiva que converteix l’espai en un showroom d’art, objectes, llibres i gastronomia.

El dijous 26 de novembre a les 19h s’inaugurarà la cinquena edició d’ARTE & VENTA amb una programació molt especial.

Arte & Venta és una mostra col·lectiva que reuneix més de 20 artistes amb propostes noves dins del món de l’art i del disseny. Després de cinc anys de recorregut, La Plataforma ha establert vincles i ha col·laborat amb artistes, editorials, estudis de disseny, músics i xefs. Es per això que es poden trobar fotografies, serigrafies, escultures, pintura, vídeo-art, llibres, jocs i també una selecció de productes gastronòmics.

IMG_3002web-640x427

 

 

 

 

 

 

Fins a data d’avui ja han confirmat la seva participació a Arte & Venta:

ART

Alejandro Armas, Amalia Caputo Studio, Alejandro Tobón, Antoni Yranzo, Stefanie Herr, Diego Mallo, Asis Percales Underground, Ricard Aymar, Xavier Rosales Ico, Marina Font, Karenina Fabrizzi, Per Henrik Adolfsson, Patrick Thomas, Serena Salvadori, Ramon Paris, Sergio Mora, Ricardo Miras, Rebeca Rodriguez i 180hilos.

DISSENY

Albert Marti, Aparentment, Djeco, Isabel Herrera, Javier Blanco, Kikkerland Design, Londji, Objetos by Medio, Otto London Ponchos, Quincalla Zoco i Treee Spirit.

EDITORIALS

A buen paso, Ediciones Ekaré SUR, Publications for Pleasure, Taschen i The Folio Club (socis del Poblenou Urban District).

GASTRONOMIA

La Cocina Palpita (socis del Poblenou Urban District), Las delicias de Papoun, Museu de la Confitura, Nomad Coffe, Rooftop Smokehouse, Señor Brown el i cócteles de Mixology Mobile Cocktail Bar

La vetllada del dijous es convertirà en una celebració per partida doble: per un costat, la inauguració d’Arte & Venta, una de les activitats més esperades i exitoses de la galeria, i de l’altre costat, l’inici de la programació d’activitats que organitza La Plataforma per celebrar el seu 5è aniversari.

Dins de l’agenda d’esdeveniments de la galeria s’han d’agendar tres dates importants:

OPEN NIGHT 11.12.2015

DE 19:00 > 01:00 h

La Plataforma celebra la tercera edició de l’Open Night de Poblenou Urban District, nit en què la comunitat creativa més gran de Barcelona obre les seves portes amb una programació d’esdeveniments molt variats.

La Plataforma proposa per aquesta vetllada un mercat de serigrafies juntament amb una nit de Funkky Jazz en directe, còctels a càrrec de Mixology Mobile i desgustació gastronòmica de la ma de La Cocina Palpita i Roof Top Smoke House.

——————————————————————————–

MARKET GASTRONÒMIC 05.12.2015 | 06.12.2015 | 13.12.2015

DE 12:30 > 19:00 h

Activitat centrada en el menjar. La Plataforma aposta per unir art, gastronomia i creativitat per tal que el públic pugui degustar un bon àpat mentre visita la galeria. També hi haurà tastos i maridatge de vi amb una selecció de productes gourmet i de proximitat.

——————————————————————————–

5è ANIVERSARI DE LA PLATAFORMA 17.12.2015

DE 19:00 > 23:00 h

La galeria celebra el seu cinquè aniversari, i proposa una vetllada de música, art i gastronomia amb els artistes que han treballat al llarg de la seva trajectòria, així com amics i col·laboradors.

IMG_2985web-640x427

 

 

 

 

 

 

ART & VENTA # 5

La Plataforma, galeria d’art i estudi de producció (c / Pujades 99)

Dijous 26 de novembre 2015, a les 19h