Atreveix-te a viatjar per l’espai i el temps aquest Nadal, a CosmoCaixa

 

Atreveix-te a viatjar per l’espai i el temps

aquest Nadal, a CosmoCaixa

 Dani Jiménez  a CosmoCaixa

 

  • L’Obra Social ”la Caixa” engega la programació especial de Nadal a  CosmoCaixa amb un ventall d’activitats pensades per gaudir de la ciència en família. Enguany, les activitats especials se centren en l’espai, a més, de l’electrònica creativa i l’antropologia. Les exposicions temporals 
    El Bressol de la Humanitat i Sapiens, comprendre per crear, de Ferran Adrià, són també algunes de les sorpreses amb molta ciència que hi podràs trobar aquestes festes.

 

 

  • Estàs preparat per viure una experiència inoblidable? Puja amb nosaltres a la nau Cosmos perquè en 3, 2, 1… s’enlaira! La Missió Cosmos, capitanejada per Dani Jiménez, anirà molt més enllà del nostre sistema solar i viatjarà per l’espai i pel temps per descobrir els moments i els personatges científics i tecnològics que han canviat la nostra història.

 

  • Però com que per viatjar a l’espai necessites una nau espacial, en podràs construir una en un dels dos tallers programats per a aquest Nadal. A més, et podràs convertir en un autèntic astronauta i sortir propulsat cap a l’espai participant en el taller que s’ha dissenyat perquè ho puguis aconseguir.

 

  • D’altra banda, i amb l’objectiu d’aprofundir en les nostres arrels, CosmoCaixa t’ofereix un viatge fins als orígens de la humanitat, un taller amb impactants troballes fòssils i eines prehistòriques que alhora complementa l’exposició El bressol de la humanitat.

 

 

 

 

 

 

http://www.lacaixa.es/obrasocial/