AVUI NO SOPEM (23 de desembre) Teatre-Auditori Sant Cugat

 
sopem5
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
DATA
divendres 23 de desembre . 21:00 h

DURADA
1 hora i 45 minuts

 

Direcció
Pep Anton Gómez
Intèrprets
Jordi Banacolocha
Maife Gil
David Bagés
Susanna Garachana
Mercè Martínez

 

Construcció de l’escenografia
Taller d’Escenografia Sant Cugat

 

Producció
Focus 

 

La vida… La vida és un d’això. La vida és un triar. I si un tira cap aquí i l’altre tira cap allà… Malo! S’ha de fer el mateix viatge. A la parella, el que és important és fer el mateix viatge…”
La Maria Teresa i en Vicenç són un matrimoni de classe mitjana residint a Barcelona. Estan jubilats i fa temps que es plantegen marxar de la ciutat i anar a viure a la masia del poble, però mai s’acaben de decidir. Per què? Una filla de gairebé quaranta anys que encara viu amb ells i un fill amb cara de pocs amics els ho impedeixen…
El tàndem Jordi Sànchez/Pep Anton Gómez, un cop més, ha creat una comèdia que ens farà riure i pensar alhora. Un sopar o no-sopar durant el qual els cinc personatges acabaran dient-se aquelles veritats que massa sovint amaguem o obviem.
FUNCIÓ ADAPTADA PER A PERSONES AMB DISCAPACITAT SENSORIAL
Aquesta obra de teatre està adaptada per a persones amb discapacitat auditiva i / o visual, i gent gran. Aquest projecte, en col·laboració amb la Fundación Vodafone España, és un programa d’accessibilitat sensorial que garanteix el servei de subtitulació, audiodescripció, bucle magnètic i so de sala amplificat.

Els espectadors interessats podeu comprar les entrades de qualsevol butaca de la sala i sol·licitar el dispositiu individual per seguir l’obra còmodament. Aconsellem fer la reserva prèviament per correu a: teatre-auditori@santcugat.cat . Més informació: 935891268.