B-Travel, del 21 al 23 d’abril

 

El saló organitza visites guiades i ofereix un total de 8.000 ofertes i premis

B-TRAVEL CELEBRA 25 ANYS AMB PROMOCIONS ESPECIALS I NOVES PROPOSTES PER PERSONALITZAR EL VIATGE

 b-travel-25-anys

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
B-Travel, que tindrà lloc del 21 al 23 d’abril al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, compleix 25 anys de trajectòria i ho farà de manera molt especial. Durant tres dies, oferirà fins a 8.000 productes turístics amb descomptes exclusius, regals i premis amb l’objectiu de dinamitzar la reserva i venda de viatges durant el saló. A més de reunir totes les destinacions nacionals i internacionals, llançarà aquest any noves propostes perquè el públic pugui personalitzar encara més la seva visita com rutes temàtiques pels estands i espais dedicats al turisme industrial i al glamping.
 
A un mes de la seva celebració, B-Travel, que ja té ocupat el 98% de l’espai expositiu disponible del palau 8, prepara els últims detalls del seu 25è aniversari: va néixer el 1993 com a Saló Internacional del Turisme a Catalunya (SITC) i fa tres edicions va emprendre una nova etapa sota la nova marca i com a fira més orientada al client final potenciant les experiències viatgeres.
 
En aquest marc, comptarà enguany amb més de 5.000 m2 d’oferta turística, amb la participació de totes les comunitats autònomes i una àmplia representació de destinacions internacionals, entre els quals s’incorporen com a novetat Itàlia (l’oficina nacional de turisme ENIT), Jamaica i Indonèsia. També destacarà la presència d’agències de viatges, creuers, companyies de transport, com Renfe que commemorarà al saló el 25è aniversari de l’AVE amb promocions especials, i empreses de productes turístics, com Correos amb el seu nou servei per a pelegrins del Camí de Santiago.
 
En aquesta edició, «l’objectiu principal és potenciar el paper de B-Travel com a gran plataforma de reserva i venda d’experiències viatgeres i per això aquest any sumem un gran volum d’ofertes exclusives: en total oferim fins a 8.000 productes en promoció com viatges de tren Barcelona-París amb un 50% de descompte i fins a un 60% en els bitllets de l’AVE, rutes d’Interrail, paquets de tren amb entrada a museus, a Port Aventura o Ferrari Land, nits d’hotel, etc.», explica la directora del saló, Marta Serra.
 
Així, es posaran en marxa diferents iniciatives com la campanya «Black Friday», que es llançarà en xarxes socials i durant el saló, i el B-Travel Passport que inclou promocions i premis en participar a la gimcana de la fira.
 
B-Travel també serà el millor lloc per inspirar-se de cara a les properes vacances. S’organitzaran visites guiades pel saló perquè el visitant pugui personalitzar el viatge en funció de les seves preferències: sortides en família, wellness, aventura, compres, esport, gastronomia, etc. Es tracta de rutes en grup, gratuïtes, de 30 minuts de durada i aniran a càrrec de guies professionals del Barcelona Guide Bureau (per ordre d’inscripció).
 
Així mateix, no faltarà l’àrea B-Delicious amb les millors degustacions de productes típics catalans, espanyols i d’altres països per només 1 euro, així com les actuacions musicals, les exhibicions de danses i tradicions del món i les xerrades que es desenvoluparan a l’escenari central (B-Travel Experience Area). Enguany, a més, s’habilitarà el B-Travel Cinema, una zona de descans en què es projectaran documentals i vídeos de viatges.
 
Altres de les novetats d’aquesta edició seran les àrees dedicades al turisme industrial, modalitat en auge centrada en visitar antigues fàbriques i empreses en actiu amb milions d’aficionats arreu del món, i al glamping, una experiència que combina l’acampada a l’aire lliure amb el luxe.