BARBABLAVA, el musical (del 26 d´abril al 13 de maig) Teatre Gaudí

BARBABLAVA, el musical

 

banner-web

 

 

 

 

 

DEL 26 D’ABRIL AL 13 DE MAIG (2018)
Horari: De dijous a dissabte a les 21:30h. Diumenge a les 18:00h.
Preu: 20€. Espectacle en català. Durada: 85 min.  TEATRE MUSICAL
Públic adult. Recomanat a partir de 13 anys.

 

 

Dramatúrgia: Estanis Aboal

Composició musical: Jesús Horcajo
Direcció escènica: Joan Gil
Direcció musical: Jesús Horcajo
Ajudant de direcció: Aida González
Companyia: Pupipia Produccions

 

Repartiment:
Albert López Vivancos, Mar Fernández, Estanis Aboal, Clàudia Abellán, Ferran Mayné, Lola Lao, Mireia Miralles, Joan Sáez, Adrià Ardila, Laura Pons

Músics: Jesús Horcajo (piano), Alba Lleixà (violí), Arnau Farràs(violoncel)

Sinopsi
A partir de la història del sanguinari Gilles de Rais històric neix Barbablava, convertit en un thriller musical molt lluny del personatge que va crear Charles Perrault el 1698.

Gilles de Rais torna al seu castell sol i oblidat per tothom després de lluitar a la guerra. La misèria s’ha apoderat de les seves terres i la malaltia el consumeix, però la seva sort canviarà quan un misteriós estranger li proposa vendre la seva ànima al diable.

Quin destí els espera als habitants i al senyor de la vila de Rais?

Disseny de so: Raimom Segura Operador de so: Raimon Segura, Pol Pujol i Magda Santiveri Disseny d’il.luminació: Joan Gil i Estanis Aboal Disseny escenografia, vestuari i cartell: Estanis Aboal Realització de vestuari: Àngels Mimbrero Perruqueria: Toni Santos Fotografia: Manel Aboal Video: Wiman González

Agraïments: Joan Segura, Mercè Batet, Xavier Gil, Escola de Música Blai Net, Societat Coral La Badalonense, Finques Finurba, Restaurant Tariq, Serveis Jurídics Muñoz & Aboal, Inés i Àngel Aboal i a tots els que han fet possible aquest espectacle.