Barcelona Open Banc Sabadell (del 18 al 24 d´abril)

poster_horizontal_esp
Barcelona Open Banc Sabadell

La setmana passada es va anunciar la llista oficial dels jugadors que participaran en el Barcelona Open Banc Sabadell. Encara que des del mes de desembre s’han anat confirmant les participacions dels quatre caps del cartell del torneig, Rafa Nadal, Kei Nishikori, David Ferrer i Richard Gasquet, és ara quan el poster recull per fi la imatge dels quatre junts en un cartell molt atractiu que acaba de donar-se a conèixer.

 

Els quatre top-10 són els protagonistes del cartell oficial del Barcelona Open Banc Sabadell, emmarcats entre un element determinant del propi torneig com és la seva pista central i de la ciutat de Barcelona, que apareix representada a través de la Sagrada Família, l’estàtua de Colón, el MNAC, el Park Güell i la Torre de Banc Sabadell, patrocinador principal del torneig.

En els propers dies, el cartell, que és la principal imatge del torneig, estarà present en mitjans de comunicació, opis, monopostes, autobusos i banderoles que vestiran de tennis algunes dels principals carrers de la Ciutat Comtal.

La fase prèvia del Barcelona Open Banc Sabadell tindrà lloc els dies 16 i 17 abril i el torneig en si es disputarà entre el dilluns 18 i el diumenge 24.