Bebe, entrades exhaurides (15 d´abril) Teatre-Auditori Sant Cugat

archivo2-espectacles-648

Bebe

Entrades exhaurides

Data
divendres 15 d’abril . 21:00 h

Durada
1 hora i 40 minuts

Després de gairebé quatre anys de silenci, Bebe ha tornat a l’estudi per enregistrar les seves noves composicions de la mà de Carlos Jean, el productor dels seus dos primers àlbums. El resultat és Cambio de piel, un retrobament amb la millor Bebe, creativa i íntima, sensual i sincera. Quatre anys d’experiències, ordenant la seva vida, escrivint i component, per oferir-nos una gran col·lecció de cançons.

Cambio de piel neix després d’un llarg període de descans i reflexió. Sense renunciar a res, Bebe es reinventa en aquest, el seu quart, àlbum, recuperant l’essència de qui va ser una revelació de la música popular. I es nota des del primer moment que ha crescut artísticament, mostrant una decidida voluntat de reprendre les regnes de la seva carrera i tornant a una sonoritat i una expressivitat molt pròpies i úniques.

Gràcies a la vida per donar-me una nova oportunitat, diu la cantautora i actriu als crèdits del disc, paraules que engloben unes emocions molt personals i íntimes. Per nombroses raons em considero molt afortunada de poder fer el que estic fent, reinventant-me una vegada més… Crec que sempre s’ha de donar les gràcies a la vida.

Javier Pedreira, guitarra
Jacob Reguilón, baix
Josué Santos, teclat
Pedro Barceló, bateria