Beer Festival (del 24 al 26 de març)

 

La Farga de L’Hospitalet
Carrer Barcelona, 2, 08901 L’Hospitalet de Llobregat

14725666_1135271336538919_2427386047238133453_n

 

 

 

Funcionament

El festival funciona amb got i moneda propis que es podran adquirir als punts de venta. Només es servirà en el got del festival i només es cobrarà amb les monedes del festival. L’entrada al festival inclou got, guia i les primeres dues fitxes. No totes les cerveses valdran igual, dependrà dels costos de producció que hem tingut per cada cervesa. Hi ha una gran barra de més de 100 tiradors a on aniran rotant les més de 450 cerveses presents. També trobareu una sèrie de stands que corresponden a col·laboracions amb altres festivals internacionals.
L’entrada del festival es compra només a les guixetes del mateix recinte i assegura l’accés durant els tres dies del festival mitjançant braçalet identificatiu. Té un cost de 7€ i inclou el got, la guia en paper i les 2 primeres fitxes. Cada fitxa val 1€ i les cerveses valen 2, 3 i molt puntalment 4 fitxes. Existeix un passi VIP anomenat BBF-Experience, amb un gran nombre d’extres, que sí es pot comprar per avançat en el següent link.
Degut a que els gustos i interessos del públic no es poden predir, no es pot avançar el dia i hora que serà servida cada una. Tot i així, ens esforcem per a que en tot moment hi hagi un equilibri d’estils, procedències i interessos.

La guia

El festival edita una guia en paper per què no et perdis cap detall. Gairabé 100 pàgines a color a on trobareu el funcionament del festival, articles sobre el món de la cervesa artesana, ressenyes de les cerveses presents. Enguany com a novetat es fa entrega d’un mapa a on situar els bars i botigues a on cada dia es té cura de la cervesa artesana.

Beer-Informer

Al llarg del recinte trobaràs un conjunt de voluntaris degudament identificats que estan desitjosos d’explicar-te com funciona el festival, què és la cervesa artesana i recomenacions de què tastar segons els vostres gustos i preferències. A preguntar que tenen moltes ganes de difondre la cultura de la cervesa artesana!

Moderació

Entenem la cervesa com un producte gastronòmic i el festival és una plataforma a on tastar-ne recent novetats o estils desconeguts; no és pas un lloc de beure en quantitats. Així que et demanem el consum en moderació per tal que puguis apreciar el que tastes. L’organització es reserva el dret de no servir beguda alcohòlica a tota aquella persona que consideri nociva per la seva seguretat i la de la resta.

Accés i Transport

El recinte és adequat per l’entrada en cadira de rodes.
Per arribar recomanen el transport públic. Trobeu tant metro (L1 – Rambla Just Oliveras), tren (Sant Josep, línies R5, R6, R50, R60, S4, S8, S33 i L8) i autobús
Si voleu venir en transport privat motoritzat és zona de difícil aparcament al carrer tot i que hi ha diferents pàrquings de pagament al voltant. Òbviament, és mala opció si vens a degustar cervesa. Dessigneu el vostre conductor responsable.

Aforament

L’aforament és limitat responent a criteris de seguretat i qualitat del servei a donar. Amb el canvi d’emplaçament confiem reduir les cues als accessos en les hores puntes. Però igualment, recomanem venir a primeres hores per gaudir del festival.

On allotjar-se

El festival ha arribat a una sèrie d’acords amb hotels per gaudir de descomptes. Podeu ver-ho en el següent apartat.

Cervesa apte per a celíacs

Com no podía ser d’altra manera, hi haurà cervesa artesana apte per celíacs. Sempre estarà al mateix sortidor degudament senyalitzat. Per cert, no és una cervesa exclusiva per a celíacs, els no-celiacs la disfrutaran igualment donat que és una cervesa excel·lent.

Cervesa sense alcohol

Hi haurà cervesa sense alcohol de qualitat, que no desentona amb el nivell de cerveses del festival. Per a que tots aquells que ja sigui per motius mèdics o perque han de conduir, puguin gaudir també del festival.