Ben Frost presenta l’aclamat àlbum Aurora al DNIT de CaixaForum Barcelona (divendres 5 de juny)

L’Obra Social ”la Caixa” tanca la temporada del cicle DNIT amb un dels concerts més esperats de la programació

Ben Frost presenta l’aclamat àlbum Aurora al DNIT de CaixaForum Barcelona

benfrost_ALTA1

• Des d’octubre de 2012, l’Obra Social “la Caixa” organitza DNIT, un cicle pel qual han passat algunes de les propostes més rellevants de l’electrònica d’avantguarda. Han estat dues temporades en les quals CaixaForum Barcelona ha rebut artistes tan importants com Oneohtrix Point Never, Fuck Buttons, Gold Panda, Dopplereffekt, Holy Other o Atom ™, entre d’altres.

• El darrer àlbum de Ben Frost, Aurora, està considerat un dels millors d’electrònica del 2014, encapçalant nombroses llistes a nivell mundial.

L’Obra Social «la Caixa» presenta el darrer concert de la temporada del programa DNIT, el cicle multidisciplinari destinat a potenciar la difusió de les darreres tendències artístiques i musicals del moment. Durant aquests mesos, una acurada selecció d’artistes de música electrònica ha permès gaudir d’alguns dels directes menys convencionals del gènere i dels noms amb més projecció del moment. El proper 5 de juny el Hall de CaixaForum Barcelona rebrà una de les figures més aclamades de l’escena experimental, Ben Frost, que presenta el seu aclamat àlbum Aurora. L’últim disc de l’artista australià establert a Islàndia s’ha situat al capdamunt de les llistes del millor de l’any i CaixaForum Barcelona tindrà l’honor de ser el primer escenari del país on es presenta.

DIVENDRES 5 DE JUNY

Concert d’electrònica
BEN FROST

 Divendres 5 de juny, a les 22.00 h, al Vestíbul. Preu: 6 € (50% de descompte clients ”la Caixa”)

Ben Frost és un músic, compositor i productor nascut a Melbourne, Austràlia, i actualment establert a Reykjavik, on es va mudar el 2005 i va començar a treballar amb Valgeir Sigurðsson i Nico Muhly, amb qui va formar el col·lectiu i segell discogràfic Bedroom Community.

Ben Frost torna a Barcelona a presentar en directe el seu aclamat disc Aurora (2014), un àlbum que s’ha situat al capdamunt de les llistes del millor de l’any.
El 2010 va ser elegit personalment per Brian Eno com a part del programa Rolex Mentor and protegeix. Ben Frost col·labora habitualment amb altres artistes com Tim Hecker o Swans. Ha participat en bandes sonores per a dansa i cinema. Destaca una banda sonora alternativa del clàssic de cinema de ciència-ficció Solaris que va ser comissariada i presentada pel prestigiós Festival Unsound de Cracòvia. El 2013 va estrenar la seva primera òpera, que va suposar també el seu debut com a director.

Frost posseeix una ment inquieta i privilegiada que l’ha convertit en una figura clau de l’experimentació actual.