MúsicaTeatro

BERLINIST TORNEN A L’ESCENA DE BARCELONA A LA SALA HIROSHIMA (1 de maig)

BERLINIST EN CONCERT A HIROSHIMA

hiros 

 
 
 

BERLINIST TORNEN A L’ESCENA DE BARCELONA A LA SALA HIROSHIMA

Berlinist, fill de Wim Mertens i Sigur Ros, porten a Hiroshima el seu treball The Winter Hexagon, una col·lecció de deu esferes musicals neoclàssiques on convergeixen ambient, folk, electrònica i espurnes de pop.

 
 
The Winter Hexagon, de Berlinist
Diumenge 1 de maig, 19 h. Concert. 60 minutsCom si d’una constel·lació es tractés, els músics que componen Berlinist han creat el seu propi cercle d’hivern a l’àlbum The Winter Hexagon, a partir de les sis estrelles que es poden veure durant les nits dels mesos d’hivern a l’hemisferi nord. The Winter Hexagon és una col·lecció de deu esferes musicals neoclàssiques en les que convergeixen ambient, folk, electrònica i espurnes de pop. Entre ressons de Wim Mertens i Sigur Rós, les composicions de Berlinist expressen descriptivitat cinemàtica en la línia de Max Richter, modernitzen el clàssic amb tirada a Yann Tiersen i dibuixen paisatges sonors amb la sensibilitat de Jóhan Jóhansson.

Berlinist són Marco Albano (piano), Gemma Gamarra (veu), Luigi Gervasi (harmonium), Adriana Lorenzo (cello) i Josep Comas (bateria). En la gravació de The Winter Hexagon a l’estudi Two Ties Recordings, habitual espai d’assaig de la banda, han participat Ignasi Canals (bateria), Jon Oliva (baix), Lidia López (violí), Ferran Puig (trombó), Xavier Armiñana (clarinet), Víctor Estrada (theremin) i Marc Egea (hurdy gurdy, duduk), i ha estat masteritzat per Xavi Alarcón.

Berlinist tornen a actuar a Barcelona un any després de presentar The Winter Hexagon a l’església de Sant Gaietà.

Audio aquí
Vídeo aquí

 
 
MÉS INFORMACIÓ A
www.hiroshima.cat

c/ Vila i Vilà, 67, 08004, Barcelona

T 93 315 54 58

hola@hiroshima.cat

SEGUEIX LA SALA HIROSHIMA A LES XARXES!
Facebook Twitter Instagram