MúsicaTeatro

#BigMonday 2018 al Teatre Poliorama [Sant Jordi, 23 d’abril del 2018 a les 20.30h]

 #BigMonday 2018  al Teatre Poliorama
[Sant Jordi, 23 d’abril del 2018 a les 20.30h]

 

phpThumb_generated_thumbnail

El Teatre Eòlia presenta un recull dels seus millors concerts de Teatre Musical del cicle #MondayMonday protagonitzat per:
CARLOS GRAMAJE, TONI VIÑALS, MARIONA CASTILLO, MONE TERUEL I JUDITH TOBELLA

L’espectacle és fruit del cicle de concerts #MondayMonday que va encetar el Teatre Eòlia. Aquest cicle està  inspirat exclusivament en el món dels musicals. Un cicle que ens apropa a aquelles peces que normalment hem escoltat als grans escenaris.
En solitari, els artistes s’acosten a un públic molt proper per interpretar les cançons que formen part del nostre imaginari musical. Un format íntim i acollidor, amb uns concerts de gran qualitat musical i amb un gran èxit de públic.

Un cop l’any, el #MondayMonday es fa gran, per convertir-se en #BigMonday. Un  espectacle musical format per les veus més rellevants  del cicle.  Ara, els solistes de la temporada s’uneixen per fer un concert conjunt.

Carlos Gramaje, Toni Viñals, Judith Tobella acompanyats per artistes d’altres edicionscom ara  Mone Teruel i Mariona Castillo, acompanyats per joves talents que van ser finalistes de la Marató de Solistes: Júlia Sardà, Raquel Jezequel, Estel Tort, Aina Ros, Júlia Díaz i Mar Puig.

Sota la direcció de David Pintó i Joan Maria Segura, l’espectacle és acollit pel Teatre Poliorama per  expandir-se  en forma de gran obertura el proper 23 d’abril del 2018 a les 20.30 h.

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Big Monday

23 d’abril a les 20:30h al Teatre Poliorama