Blaumut estrena el curt de ficció «Cartes de l’Orient» protagonitzat per Montserrat Carulla

salto-logoBlaumut estrena el curt de ficció «Cartes de l’Orient» protagonitzat per Montserrat Carulla

La banda presenta el seu curt ficció, “Cartes de l’Orient”

13 minuts de càntic a l’emoció, protagonitzat per Montserrat Carulla acompanyada de Nausicaa Bonnin, Jaume Pla i Ferran Vilajosana, amb l’aparició estelar de tots els components de Blaumut

Blaumut estrena avui la seva nova creació fílmica, el curt ficció de “Cartes de l’Orient” que dirigeix el jove Oriol Cuadern.

13 minuts de metratge on Montserrat Carulla, Jaume Pla, Nausicaa Bonnin, Ferran Vilajosana i Blaumut ens transporten a un món on tot és possible.

La peça il·lustrada amb el tema “Cartes de l’Orient” (El Primer Arbre del Bosc, 2013) és un càntic a l’emoció, a la superació i a la generositat. La premisa del clip és que “De manera altruista es poden fer coses que canviïn la vida d’una persona”.

«Cartes de l’Orient» convida a veure com una jornada corrent i rutinària, pot convertir-se en una aventura que tots desitgem viure quan la pena i la tristesa ens acompanyen.

CLICA PER VEURE EL CURT DE FICCIÓ: https://www.youtube.com/watch?v=gsEtESKsr-w
Sobre la peça:

DIRECTOR: Oriol Cuadern

ACTORS: Montserrat Carulla, Jaume Pla, Nausicaa Bonnin, Ferran Vilajosana; Blaumut.

SINOPSI: El Nadal suposa una època agredolça a mesura que la gent es va fent gran i pren consciència dels que falten a taula. La vida no deixa de ser un conjunt de desitjos, un conjunt de somnis pels quals lluitem diàriament. Sovint pensem que la felicitat té una data de caducitat, i que les persones grans no tenen dret a accedir a ella. El curt- videoclip “Cartes de l’Orient” està rodat íntegrament a Catalunya i compta amb diferents localitzacions, des dels paratges de la Costa Brava o el centre de Corbera de Llobregat, fins a les vinyes de Banyeres del Penedès, a l’espai Heretat Sabartés, propietat de Bodegues Sumarroca.

Sobre Blaumut:

El naixement de la banda es remunta al 2009 amb una formació inicial de tres membres: Xavi de la Iglesia (guitarra i veu), Vassil Lambrinov (violí) i Oriol Aymat (violoncel). No és fins al 2012 que s’hi sumen Manel Pedrós (bateria) i Manuel Krapovickas (baix elèctric i contrabaix) per completar una banda que generarà en menys d’un any un univers propi que impregnarà l’escena musical catalana amb el seu disc debut, El Turista, i s’hi consolidarà amb el seu últim treball, El Primer Arbre del Bosc.