Bombollavà (del 4 de desembre al 4 de gener) LLiure de Montjuïc

bombollava

Bombollavà

creació i direcció PEP BOU

Montjuïc

del 4 de desembre al 4 de gener

A la tercera va la vençuda: finalment podem presentar l’espectacle de Pep Bou que fa dues temporades que anhelem i que promet moments poètics incomparables. Tot i no ser un espectacle estrictament infantil, oferirà algunes funcions escolars dins el cicle El Lliure dels nens.

La persistència del funàmbul

Després de regirar el laboratori de dalt a baix, Pep Bou ofereix una proposta on el risc de l’experimentació desafia les imatges conegudes del seu singular i inimitable llenguatge escènic. Bombollavà és sinònim de moviment, dinamisme, humor…. però sobretot de risc. Un desafiament artístic a la recerca de la bellesa que s’amaga a les bombolles de sabó i que comparteix el protagonisme amb elements innovadors, projeccions i molta llum.
Poques vegades tindrem l’ocasió de gaudir d’un espectacle on un alquimista reconegut decideix abandonar el confort del laboratori per vestir-se de funàmbul i començar a caminar per la corda tensa, convençut que al teatre—com a la vida—, allò que val pena sempre comporta un desafiament.
Bombollavà és, doncs, el nou espectacle del funàmbul Pep Bou.

intèrprets
funàmbul Pep Bou / piano i acordió Dani Espasa / flautismes diversos Xavi Lozano / violoncel i xerrac Oriol Aymat
músics substituts
piano Ferran Martínez / flautes, saxo i clarinet Xavier Figuerola / violoncel Manuel Martínez del Fresno

direcció musical Dani Espasa / vestuari Rui Alves / il·luminació Cube.bz / imatges i animacions Laura Ginès

col·laboració en la direcció Marta Carrasco / suport en la creació i tècnics d’escenari Jordina Font, Mon Feijóo i Joan Valldeperas / tècnic de vídeo Mon Feijóo / parcer Lau Delgado / producció executiva Pepa Arnal / comunicació cia. Marta Bou / administració Marta Corbera

construcció d’elements escenogràfics Pascualín S.L.

producció Companyia Pep Bou

amb el suport de l’Institut Català d’Empreses Culturals (ICEC)
amb la col·laboració de Freixenet, Polinter S.A. i Abelló Linde S.A.

agraïments Castells i Planas de Cardedeu, François Graner, Patrice Ballet, Martí Boada, Miquel Crespí, Jordi Garriga, Joan Pericas, Alba Viader i el Patronat Municipal de Cultura de Cardedeu

durada 1h. 20′ sense pausa
durada funcions escolars 55′ sense pausa